MARKA ve Kocaeli Kent Konseyi’nden İş Birliği

MARKA ve Kocaeli Kent Konseyi’nden İş Birliği

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Kocaeli Kent Konseyi ile sosyo-ekonomik kalkınma sürecinde dezavantajlı konumda bulunan grupların (Kadın, Genç ve Engelliler) sosyal refahlarının artırılması ve yaşadıkları bölgede sosyal değer yaratmalarına yönelik o

MARKA ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene MARKA Genel Sekreteri Dr. Mustafa ÇÖPOĞLU ve Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan UYAR ve Kent Konseyi Meclis Üyeleri katılım sağladı.

Proje kapsamında Kocaeli’nin girişimcilik kapasitesinin artırılması amacıyla iş birliği ve ortak faaliyetlerin düzenlenmesi, STK’ların proje hazırlama kapasitesinin geliştirilmesi, dezavantajlı konumda bulunan kadın, genç ve engellilere yönelik ortak etkinliklerin tertip edilmesi ve uzmanlık alanlarında görüş alışverişinde bulunulması amaçlanıyor.

ENGELSİZ YAŞAM LİDERLİK ATÖLYESİ

Liderlik ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi, engellilerin toplumsal yaşama doğrudan katılımı, toplumsal yaşam içinde aktif olarak daha fazla yer almalarının sağlanması amacıyla düzenlenecek olan ‘Engelsiz Yaşam Liderlik Atölyesi’ eğitimine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.