Mannesman’daki yıkım için ihale yapıldı

Mannesman’daki yıkım için ihale yapıldı

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Mannesman Boru Fabrikası alanındaki kullanılamayan eski binaların yıkımı için ihale gerçekleştirdi.

Kongre merkezi yapılan ana bina haricindeki binalar proje kapsamında yıkılıyor. Büyükşehir Belediyesi, eski Mannesman Boru Fabrikasındaki yapıların yıkılarak enkazın kaldırılması için encümende ihale düzenledi. Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol başkanlığındaki encümen toplantısında düzenlenen ihaleye 28 firma teklif verdi.

 28 FİRMA KATILDI

İhaleyi kazanan firma belirlenen yapıları yıkarak ihalede verdiği teklif karşılığı kapı, pencere, çatı sacı, kablo, elektrik panoları, kazan, demir çelik vb. muhtelif malzemeyi alacak. Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol’un başkanlığında toplanan encümendeki ihaleye 28 firma katıldı. Muhammen bedeli 1 milyon 800 bin TL olan ve kapalı teklif usulü ile yapılan ihale sonucunda en yüksek teklifi veren 3 firma; Arslan Ticaret, MED Group ve Onur Metal açık arttırma usulü ihaleye devam etti.

ARSLAN TİCARET KAZANDI

İhalede en yüksek üç tekliften en yüksek teklifi 4 milyon 720 bin TL ile Arslan Ticaret verirken, en düşük teklif 3 milyon 912 bin TL ile Onur Metal’den geldi. İhalenin ikinci kısmındaki açık artırmada Arslan Ticaret, teklifini 4 milyon 850 bin TL’ye çıkararak ihalenin kazananı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.