Makine Mühendisleri Odası kongre yapacak

Makine Mühendisleri Odası kongre yapacak

 **Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 13-14 Ocak 2017 günlerinde İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 13. Dönem Genel Kurulunu ve seçimini...

 

**Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 13-14 Ocak 2017 günlerinde İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 13. Dönem Genel Kurulunu ve seçimini gerçekleştirecek.

 

Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şube  Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Sinan Yücel  haftasonu yapılacak olan kongre ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.  Yücel   açıklamada, “   Makina Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği yürütme kurulu olarak tüm meslektaşlarımızı, mesleğimize ve odamıza sahip çıkma doğrultusunda genel kurula katılmaya ve oy kullanmaya davet ediyoruz.  14 Ocak Pazar günü gerçekleşecek olan şube seçimleriz için Gebze ilçe temsilciliğimiz önünden belirli saatlerde servisler hareket edecektir. Genel Kurul: 13 Ocak 2017 günü 13:00-17:00 saatleri arasında  Seçimler: 14 Ocak 2017 günü 09:00-17:00 saatleri arasında Karabaş Mah. Atatürk Cad. No:1-İzmit adresindeki İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (İzmit Endüstri Meslek Lisesi) Konferans Salonunda yapılacaktır.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.