Makina mühendisleri rozet töreninde buluştu

Makina mühendisleri rozet töreninde buluştu

  Makina mühendisleri odası Gebze Temsilciliği, odalarına yeni üye olan 15 makine mühendisine rozet töreni ile odaya ve mesleğe hoş geldin...

 

 

Makina mühendisleri odası Gebze Temsilciliği, odalarına yeni üye olan 15 makine mühendisine rozet töreni ile odaya ve mesleğe hoş geldin töreni düzenledi.

 Gebze Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Binasındaki lokalde önceki gün düzenlenen törende Makina Mühendisleri Odasına (MMO) yeni üye olan üyelere rozetleri takıldı. Törende konuşan MMO Gebze Temsilcilik yürütme kurulu başkanı Çetin Temel, genç ve dinamik bir yönetime sahip olduklarını ve bu dinamizmi ancak genç mühendislerin yönetim süreçlerinde aktif olarak rol almalarıyla devam edeceğini vurgulayarak yeni üyeleri oda süreçlerinde daha aktif yer almaya davet etti. Tören sonrası yapılan kahvaltıda yeni mühendislerin gerek iş yaşamı gerekse mühendislik mesleği ile ilgili sorularını yanıtlayan Temel, son gelişmelerle birlikte mühendislik mesleğinin adeta hedef alındığını buna verilecek en önemli örneğin; teknik öğretmenlerin son derece haksız bir şekil göstermelik sınavlarla mühendis yapılmaya çalışılması olduğunu vurguladı. Törende oda çalışmaları hakkında MMO Gebze Temsilcilik sekreteri  Mehtap Sönmez tarafından yapılan sunumla yeni üyelere bilgilendirme yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.