Makina mühendisleri görev dağılımı yaptı

 Makina mühendisleri görev dağılımı yaptı

** Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesinin 13-14 Ocak tarihlerinde gerçekleşen genel kurulu ile göreve başlayan yeni yönetiminin ardından Gebze, Sakarya,...

** Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesinin 13-14 Ocak tarihlerinde gerçekleşen genel kurulu ile göreve başlayan yeni yönetiminin ardından Gebze, Sakarya, Düzce, Bolu temsilciliklerinde de yeni yönetimler belirlendi.

13. Dönem Yürütme Kurulunun genç mühendislerden oluştuğu Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği, belirlediği yeni yürütme kurulu ile yeniden genç mühendislerle yoluna devam edecek. Yeni yürütme kurulu ilk toplantısını ve görev dağılımını yaptı. Yapılan görev dağılımı ile Gebze İlçe Temsilcilik Başkanlığına Sinan Yücel, Sekreterliğe Yasin Çelik, Saymanlığa Erdem Sinan Sapaz, Asıl Üyeliğe Sevda Saraç, Mehmet İlkay Kınacı getirilirken, Yedek Üyeliğe Barış İnce, Mehtap Demir, Can Bulut Yılmaz, Gürkan Ünlü ve Barış Kutlay getirildi. Yürütme kurulu, tüm sektörlerde yer alan mühendislerin sorunları için çalışma yürüteceklerini ve farklı sektörlerdeki mühendislerin bir araya gelmesinde önemli katkı sunacaklarını açıkladılar. Gebze bölgesinde 1500’ye yakın üye sayısına sahip Makina Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği 14. Dönem Yürütme kurulu 2018-2020 yılları arasında ki çalışma dönemini planlayacak.

ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Makina Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği yeni yürütme kurulu belirlenen komisyonlar üzerinden üyelerin oda içerinde görev almalarını sağlarken, sosyal ve mesleki eğitimler konusunda da etkinlikler düzenleyecek. Gebze yürütme kurulu yapacağı tüm toplantıların üyelerine açık olacağını ve isteyen üyenin yürütme toplantılarına katılabileceğini açıkladı. Yürütme kurulu yaptığı ilk toplantı sonrası temsilcilik bünyesinde aşağıdaki komisyonların kurulması kararını aldı;

Makina Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Yürütmesi yaptığı ilk toplantıda ise önümüzdeki dönem ilişkin olarak bir dizi kararlar alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.