“Mahmut Civelek gibi spor toto oynamıyoruz”

“Mahmut Civelek gibi spor toto oynamıyoruz”

 CHP İl Örgütü'nün haftalık yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde il başkanı Yalçın Kuşkan açıklamalarda bulundu....

 

CHP İl Örgütü'nün haftalık yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde il başkanı Yalçın Kuşkan açıklamalarda bulundu. İlk olarak 7.ölüm yıldönümü olan merhum siyasetçi Bülent Ecevit'i anan Kuşkan, “Ecevit'i emperyalizme karşı dik duruşu ile hatırlıyoruz. Kıbrıs Barış Hareketi'nde ki dik duruşu onu saygı ve minnetle anmamıza neden oluyor” dedi. Öte yandan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü ile ilgili de konuşan Kuşkan, Atatürk için de çeşitli programlar yapacaklarını söyledi.

 AKP'YE TEMAYÜL GÖNDERMESİ

Ön seçim ile 7 olmak üzere toplamda 10 ilçede adaylarını belirlediklerini ifade eden Kuşkan, Gebze ve Kandıra adaylarının belirlenmesi için gerekli çalışmaların da yapıldığını kaydetti. 27 Ekim'de yapılan ön seçime değinen Kuşkan, AKP'ye gönderme yaparak, “Bu ön seçimi başkalarının temayülü ile karıştırmamak gerek. Gebze'de de önümüzde ki günlerde bu şekilde bir aday belirleme yapacağız. Üyelerimizin belirlediği adaylarla yola devam edeceğiz” diye konuştu.

 MÜRACAATLARA KAPIMIZ AÇIK

AKP'nin adaylarından söz edilmezken CHP'de bu sürecin yüzde 80 tamamlandığını kaydeden Kuşkan, CHP'nin Büyükşehir'de aday bulamadığı iddialarına, “Bu konuda CHP'nin hızlı ilerlediğini herkes görüyor. AKP net tarih veriyor mu Büyükşehirle ilgili. Olayın tamamlanmamış boyutunu soruyordunuz. CHP Büyükşehir'e aday bulamıyor demek yapılanları görmemek demektir. Partimizin resmi müracaatları var. Yeni müracaatlara da kapımız açıktır” açıklamasında bulundu. 

SPOR TOTO OYNAMAM

 

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek'in seçimle ilgili iddialı açıklamalarına cevap veren Kuşkan, “Mahmut Bey spor toto oynar gibi 13-0 diyebilir. Şans oyunları bizim literatürümüzde yok. Biz çalışmalarımızı yaparız sandıkta sonuca bakarız” ifadelerine yer verdi. Seçim çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Kuşkan, “Hem il hem de ilçelerde organize çalışmalarımıza olacak. Seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız. Sonuçları da hep birlikte göreceğiz. Ben bu tür tahminlerde bulunmam” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.