MAHKEME KARARIYLA:  Kedileri için evinden taşındı!

MAHKEME KARARIYLA: Kedileri için evinden taşındı!

Kartepe ilçesinde, engelli 3 kedisiyle yaşayan Jale Kızılsencer (66), alt komşusu tarafından site yönetim planındaki 'Hayvan beslenemez' maddesi gerekçe gösterilerek, mahkemeye verildi.

Toplam 6 yıl süren ve Yargıtay'a kadar giden dosyada, hayvanların evden tahliye edilmesi kararı değişmedi. Bunun üzerine Kızılsencer, 2'si göremeyen, 1'i sağ ön bacağı olmayan kedileriyle kızının evine taşındı.
EVİNE İCRA GELDİ    
Sokaktan aldığı kedileriyle gönül bağı kurduğunu dile getiren Kızılsencer, ''Ben bunlarla yaşamak zorundayım. Onlarla gönül bağı kurdum. Hakikaten yardıma muhtaçlar. Biri engelli, diğerinin gözü kör. Ben hem maddi hem manevi olarak içerideyim. Evime icra heyeti geldi. 'Polis yoluyla kedileri alacağız' dediler. Ben kendilerini içeri almadım. Kedilerimi tek tek gösterdim. Zorbalıkla bir şeyler yapılmaya çalışılıyor; ama bu çözüm değil bence. Davayı kaybettim gibi görünüyor; ama ben davamı kaybetmedim. Halen peşindeyim. Sonuna kadar da mücadele edeceğim; çünkü gerçekten yardıma muhtaç bir sürü hayvan var " dedi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.