Mahalle meclisinde parti  propagandası yapmış

Mahalle meclisinde parti propagandası yapmış

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İstanbul seçimleri öncesine denk gelen Akse’deki mahalle meclisinde AKP adayı Binali Yıldırım’a oy istemiş.

31 Mart yerel seçimleri, AKP’li belediye başkan adayları tarafından da vaat olarak gündeme getirilen halk meclisleri, Çayırova’da bir süre önce hayat bulmaya başladı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi önce Yenimahalle, ardından Akse Mahallesi’nde vatandaşla bir araya geldi.
DEMOKRASİ KAZANDI 
Çayırova Belediye Meclisi’nde temmuz ayı olağan toplantısı Bünyamin Çiftçi’nin izinde olmasından ötürü 1’nci Başkanvekili Avukat Saadettin Arıkboğa’nın başkanlığında gerçekleşti. CHP Grubu adına söz alan Halis Koç gündem dışı yaptığı konuşmada önce 23 Haziran İstanbul seçim sonuçlarına değinip sonucun, halkın iradesinin önüne geçilemeyeceğinin göstergesi olduğunu belirtip, “Demokrasi kazanmıştır. Yaşasın demokrasi” dedi.
AKP TOPLANTISINA DÖNÜŞTÜ 
Ardından mahalle meclislerine değinen Halis Koç, toplantıları düzenlemenin isabetli olduğunu ancak usul hatası yapıldığını belirtip, “Çok sayıda arkadaşımıza o toplantılara katılıp sorunlarını aktarmasını önerdik. Ancak belediye başkanımız, AKP’nin İstanbul adayı için oy isteyince toplantı AKP toplantısına dönüştü. Arkadaşlarımız da oradan ayrıldı” dedi.
AMA SİZ DE DEĞİNDİNİZ!
Meclise başkanlık eden Saadettin Arıkboğa ise her iki mahalle meclisinde de yer aldığını belirtip, “Yenimahalle’deki toplantı tamamen soru cevap şeklinde gerçekleşti. Akse’deki toplantı ise İstanbul seçimleri öncesine denk gelince belediye başkanımız 20-25 dakika o konuya değinmiştir. Ardından iki saat süreyle mahallenin sorunları, soru cevap şeklinde gündeme getirildi” diye konuştu. Arıkboğa, Koç’un konuşmasına da atıfta bulunarak, “Siz de şimdi burada İstanbul seçiminden bahsettiniz” dedi. 
Halis Koç bunun üzerine Akse ve İnönü’deki okul başta olmak üzere sorun bekleyen konuları hatırlatıp, “O toplantılarda konuşulması gereken konular bu sorunlardır. Aksi olunca vatandaş toplantıyı terk ediyor” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.