Mahalle esnafı 'Limon' için birlik oldu

Mahalle esnafı 'Limon' için birlik oldu

Gölcük ilçesinde aracın çarpması sonucu ön sol bacağı kırılan 'Limon' isimli sokak köpeği için mahalle esnafı birlik oldu. Aralarında para toplayan esnaf, 'Limon'u tedavi ettirdi.

15 gün önce Deliloğlu Caddesi üzerinde aracın çarpması sonucu ön sol bacağı kırılan 'Limon'a sahip çıkan esnaf, aralarında para toplamaya başladı. Mahalledeki veterinerin de yaptığı yüzde 40 indirim ile yaklaşık bin TL'lik bir masraf ile tedavi olan 'Limon', veteriner hekim gözetiminde tutuluyor.
Köpeğin tedavi edilmesi için para toplanmasına öncülük eden mahallenin bakkalı Salih Yeğin, "Buradaki tabelada yazan isimler de gönüllü arkadaşlarımız. Kendi isimlerini buraya kendileri yazdırdılar. Tamamını ödemek isteyen, hatta fazlasını ödemek isteyenler oldu. Biz herkesin katkısının olmasını istedik ve bu şekilde bir şey yaptık. Şu anda parası hazır. Limon'un tedavisinin tamamlanmasını bekliyoruz. Veteriner arkadaşımız bir 15-20 gün daha kalmasını istiyor. Biz de Limon'un bu süreçte tamamen iyileşmesini bekliyoruz" diye konuştu. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.