MAGİAD üyelerine iletişim anlatıldı

MAGİAD üyelerine iletişim anlatıldı

Marmara Girişimci İşadamları Derneği ikinci iletişim toplantısı üyelerin yoğun kalabalık ortamda gerçekleşti. MAGİAD Başkanı Atmaca, üyelere desteğe devam edeceklerini söyledi.

Marmara Girişimci İşadamları Derneği (MAGİAD) ikinci iletişim toplantısı üyelerin yoğun kalabalık ortamda gerçekleşti. Gebze Sivil Toplum Merkezinde düzenlenen ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda konuşan MAGİAD Genel Başkanı Erhan Atmaca, “Bölgemizin ve ülkemizin iktisadi kalkınmasında kendilerine biçilen görevi yerine getirebilmek için var güçleri ile çalışan ve ekonomimize katma değer üreten MAGİAD ailesinin birbirinden kıymetli mensupları bu yıl ikincisini düzenlediğimiz iletişim, tanışma ve dayanışma toplantımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Malumu buradan ilan etmenin hiç de anlamı yok. Bu nedenle konuşmamı kısa tutacağım. Ülkemiz bir seçim atmosferinin içine girmiş bulunuyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada işimizi ve mesaimizi dernek yönetimi olarak siyaset dünyasından uzak tutmaya gayret ediyoruz. Siyaset, siyasetçilerin işi. Biz üreten, ürettiğini pazarlayan ve ülkeye iş dünyasındaki başarıları ile hizmet etme gayesinde olan kocaman yürekli cesur bir aileyiz. Toplantımızın amacı aile mensuplarımızın bir araya gelerek tanışmalarını sağlamak ve birbirine yakın sektörlerde faaliyet gösteren üyelerimizin iş birliği yapmalarına aracılık sağlamaktır. “ dedi.

SEKTÖREL TOPLANTILAR ÖNEMLİ

Atmaca ayrıca, “Ailemizin bölgemize ve ülkemize daha iyi hizmetler vermesinin yolu sizlerin bizlere gösterdiği teveccüh ile elde ettiğimiz heyecanı ve enerjiyi üyelerimizin tümünü yayabilmektir. Tanışmanızı, birbirinizle iletişim içinde olmanızı, gelecekle ilgili yatırım projelerinizi paylaşmanızı, iş hacminizde elde etmek istediğiniz ihtiyaçlarını birbirinizden tedarik etmenizi sağlayarak sektörel gücünüzü en üst seviyeye taşımanızı arzuluyoruz. Yakın zamanda akademik kariyer sahibi uzmanlarımızla birlikte sektörel başarıları elde etmenin yollarını da yine sizlerle benzer toplantılar yaparak arayacağız. Reklam, hizmet kalitesi, teknolojik imkanlardan firmalarımızın en iyi şekilde nasıl faydalanabileceğini, fuar organizasyonları ve iş gezilerinin üyelerimize kazandıracağı avantajları hep birlikte b tür toplantılarda değerlendireceğiz. MAGİAD ailesi olarak her birinizin diğer bir üyemizin faaliyet gösterdiği sektörü bilmesini, tanımasını iletişim kurarak daha büyük ticari başarıların ortaya çıkmasını arzu ediyoruz. Bu konuda yönetim kurulunuz olarak sizlere her türlü desteği vermeye hazırız.” Dedi.

Program sonrası MAGİAD ailesine yeni katılanlara üyelik sertifikası verildi.

magiad-1.jpgmagiad-2.jpgmagiad-3.jpgmagiad-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.