MACERAYA GEREK YOK

MACERAYA GEREK YOK

Gebzespor’u şampiyon yapan başkan olarak tarihe geçen genç Başkan Yusuf Öztürk takım şampiyon olduktan hemen sonra sosyal medya hesaplarını kapatmış, sessizliğe bürünmüştü.

Sezona feda sloganıyla başlayan ve sezon içinde doğru hamleler yaparak başarılı bir misyon üstlenen Yusuf Öztürk camianın büyük bir bölümü ve yerel yönetimin tamamı tarafından destek görmüştü. Ödemeleri gününde yapan, takım ruhuna ve aidiyet duygusuna maksimum önem vererek başarılı bir yönetim sergileyen Öztürk’ün yeni sezon da devam etmesi yönünde ciddi bir talep olduğu öğrenildi. Özellikle Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve siyasi kanadın Öztürk’ün devam etmesi yönünde ciddi destek verdiği gelen bilgiler arasında.

ABBAS SIR ÇALIŞIYOR

Geçen yıl kritik bir görev üstlenerek başarıda başrol oynayan Sportif Direktör Abbas Sır’ın yeni sezonla ilgili bir takım çalışmalarda bulunduğu ve Teknik Direktör Özgür Vurur ve futbolcularla sürekli irtibat halinde olduğu öğrenildi.

İSKELET KADRO BOZULMASIN

Son yıllarda 3.ligde şampiyon olan takımların neredeyse birçoğu Bölgesel Amatör ligden çıkan takımlar olarak dikkat çekiyor. İskelet kadrosunu bozmadan 3 nokta transfer yapan kulüpler açık ara farkla şampiyon olarak 2.lige çıkıyor. Müthiş bir takım ruhu yakalayan, oynadığı futbolla takdir toplayan Gebzespor  transfer yasağını açıp 3-4 nokta transferle ipi göğüsleyebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.