Lunaparkta çocuğun ayağı koptu!

Lunaparkta çocuğun ayağı koptu!

Gebze’de, bir alışveriş merkezinde bulunan oyun parkına giden 4 yaşındaki Muhammed Hamza Başaran'ın ayağı, lunapark oyuncağının altında kalarak koptu. Muhammed, hastanede tedaviye alındı.

Olay, Gebze'deki bir alışveriş merkezinin 3'üncü katında bulunan oyun alanında meydana geldi. Ailesiyle birlikte alışveriş merkezine giden Muhammed Hamza Başaran, çocuk oyun alanına girdi. Muhammed bekleme alanındayken, 'Dragon' isimli lunapark oyuncağı hareket etti. Oyuncağa yaklaşan küçük çocuğun ayağı, 'Dragon'un tekeri altında kaldı. Muhammed acı içinde yere düşerken, çevredekilerin uyarısıyla çalışan oyuncak durduruldu. Alışveriş merkezinde bulunanların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil ekipleri geldi. İtfaiye ekibi, küçük çocuğun ayağını lunapark oyuncağının altından çıkardı. Ancak, Muhammed'in ayağının koptuğu belirlendi.

AYAĞI YERİNE DİKİLDİ

Kazada ayağı kopan küçük çocuk, 112 Acil servis Ambulansı ile önce Gebze fatih devlet Hastanesi’ne, ardından da Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırılan Muhammet Hamza Başaran’a yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyatla kopan ayağının yerine dikildiği ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.