‘Listeler oluşuna kadar aktif çalışın’

‘Listeler oluşuna kadar aktif çalışın’

​​​​​​​MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “21 Mayıs akşamı kesin listeler oluşana kadar bütün arkadaşlarımız, sahalardaki çalışmaya aktif katılmalıdır.” dedi.

 

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü öncülüğünde organize edilen MHP Kocaeli İlçe Başkanları toplantısına MHP Gebze İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde yapıldı. Gebze Öğretmenevi’nde önceki akşam gerçekleşen toplantıya MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP ilçe başkanları, MHP Kocaeli milletvekili aday adayları ve MHP il ilçe ve mahalle başkanları ile kadın kolları katıldı. Toplantıda ilk olarak MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bir konuşma yaparak, “24 Haziran seçimlerinde herkesin gönlünde milletvekili olmak geçer. 24 Haziran seçimlerinde genel başkanımız yanında olmak, bizim için sıralamadan önemli.” dedi.

İLK SIRADAKİ ADAYMIŞ GİBİ ÇALIŞIN

MHP’li Taşdemir’in ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü bir konuşma yaptı.

Ünlü yaptığı konuşmada, “Kocaeli’nde 474 mahalle muhtarını ve atanmış mahalle başkanını ziyaret eden, 3 bin 500 sandık görevlilerinin tamamına ulaşan bir teşkilat yapısı var. Biz 7 Haziran ve 1 Kasım’ı gördük. Kimse sıralamada benim hakkım şunu dememeli. Listeye giremezseniz de ilk sıradaki adaymış gibi çalışın. Çünkü MHP’nin hafızası güçlüdür.  Aday olan bir kişi 2 ay boyunca sahada aktif çalışacaktır. Bu teşkilatın uyguladığı bir programdır. Fitne fesat sokmadan, benim partim iktidara gidiyor düşüncesiyle hareket edersek, gece gündüz çalışırsak başarırız.

ADAYIMIZ ERDOĞAN’DIR

Önümüz ramazan gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmayalım. Ben bu seçimlerde en az 4 vekil bekliyorum, sürpriz beklentim ise 6 vekildir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.” diye konuştu.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.