Liseliler Kubilay’ı andı

Liseliler Kubilay’ı andı

  Kocaeli Türkiye Liseliler Birliği tarafından Cumhuriyet Parkı’nda eylem yaparak hem Kubilay’ı andı hem de yolsuzlukları protesto etti. KUBİLAYLAR...

 

 

Kocaeli Türkiye Liseliler Birliği tarafından Cumhuriyet Parkı’nda eylem yaparak hem Kubilay’ı andı hem de yolsuzlukları protesto etti.
 
KUBİLAYLAR BİTMEZ
Şehit öğretmen Mustafa Fehmi Kubilay’dan görevi devraldıklarını söyleyen Kocaeli Türkiye Liseliler Birliği Başkanı Asım Arda Seçer, “Haziran ayaklanmasında barikatların en önünde duran, Berkin Elvan yaralandığı zaman hastaneye taşıyan, YGS soruları şifrelendiği zaman emek hırsızlarının karşısına dikilip hesap soran Kubilay’dır. Kubilaylar bugün de hükümet istifa sloganları ile soyguncuların üstüne gitmektedir. Gericiliğe savaş açan Kubilay’ı şehit edenler bugün karşılarında milyonlarca Kubilay’ı görünce ne yapacaklarını bilmemektedir” şeklinde konuştu.
 
HESAP SORACAĞIZ
AKP iktidarının gençliğe karanlık bir dünya vaat ettiğini belirten Seçer, “Geride bıraktığımız eylemler gösterdi ki Kubilayların hesap soracağı günler yaklaşıyor. Bütün çabalarınız ve çırpınışlarınız boşunadır. Halkımızın özlemini çektiği günler yaklaşıyor. AKP diktatörlüğü yıkılacak. Liseliler geleceğini uçkur düşkünü şeyhlerin ve dervişlerin iki dudağı arasından kurtaracaktır. Öğrencilere merdiven altından bakan AKP zihniyeti yıkılacaktır’’ açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.