LİDER KOLTUĞUNU KORUDU

LİDER KOLTUĞUNU KORUDU

İki erteleme maçından 4 puan alıp, grupta liderliğe yükselen Yuvacıkspor, önceki akşamda konuk ettiği, 1-0 geriye düştü maçta G.Asarköyspor’u 81’inci dakikada Cihat’in attığı golle 2-1 yendi, zirvedeki yerini korumaya başardı.

Tavşancılspor’un da puan kaybetmesiyle takipçileriyle puan farkı da 4’e yükseldi.

 UZUNÇİFTLİK, TAVŞANCIL’I DEPLASMANDA DEVİRDİ

D Grubu’nda ilk yarınının son haftasında en çarpıcı skora Uzunçiftlikspor takımı imza attı. 1.Küme’nin yeni takımı, geçen hafta deplasmanda Seka Doğanspor’u 5-2 yenerek, şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli aşan Tavşancılspor’a konuk oldu. Mavi-Beyazlı ekip, 4 futbolcusunun cezalı olduğu maçta, güçlü rakibini 1-0 yendi, çok önemli bir galibiyete imza attı. Son iki maçını kazanan Uzunçiftlikspor, alt sıralardan kurtulduğu gibi, Play-Off yarışında da iddialı konuma geldi. 

ALİKAHYA VE BAĞÇEŞME SAHALARINDA MAĞLUP

1.Küme B Grubu’nda ilk yarının son haftasından kritik maçlar vardı. Sahasının bakımı biten Bağçeşmespor, bu sezon ilk kez taraftarının önünde oynadığı maçta Kirazpınarspor’a 1-0 yenildi, düşme potasından kurtulamadı. Son haftalarda aldığı puanlarla Play-Off yarışına ortak olan Alikahyaspor, şampiyon adaylarından Seka Doğanspor’u konuk etti. M.Ali Kağıtçı’daki maçta konuk takım Seka Doğanspor 2-0 kazandı. 10 puanlı Sanayispor ile 8 puanlı Esenspor arasında oynanan maçta da gol sesi çıkmadı, karşılaşma başladığı gibi bitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.