KYK’da yüzme şenliği

KYK’da yüzme şenliği

Kocaeli Yüzme Kulübü, yaz dönemi boyunca Derince 60 Evler Mahallesi’nde bulunan Kapalı Yüzme Havuzu’nda 6-12 yaş grubu 600 öğrenciye yüzme eğitimi veriyor

HAFTANIN 6 GÜNÜ

Derince İlçesinde yüzme branşına canlılık getiren Kocaeli Yüzme Kulübü, haftanın 6 günü her yaş grubuna yüzme eğitimi veriyor. 13-15 yaş Genç bayanlar ve erkekler kategorisinde 200 yüzme sporcusu bulunuyor. Günde birer saat çalışmalar ile her yaş grubuna yüzmenin temel teknikleri öğretiliyor. Kocaeli Yüzme Kulübü, yüzme eğitimi almak isteyen minik yüzücülere 10 akademik eğitimli antrenörler ile yüzme eğitimleri veriliyor. Derince Belediyesi Yüzme havuzunda antrenmanlar sabah saat 09.00’da başlayıp akşam saat 18.00’e kadar sürüyor.

 

 

MİNİKLERE YÜZME DERSİ

 

 

Akşam saatlerinde ise büyük yaş grubu Kadın ve Erkekler yüzmek için ayrılan saatlerde kendilerine nezih bir ortamda çalışma yapıyor. Haftanın 6 günü verilen yüzme eğitimlerinde çocuklarıyla gelen veliler yüzme havuzuna büyük bir ilgi gösteriyor. 4.5’a 9 metrelik iki kademeli Baby Swım havuzunda 3-5 yaşlarındaki çocuklara özel yüzme eğitimler veriliyor.  5 Akademik eğitimli antrenörler eşliğinde yapılan çalışmalar Türkiye’de ilk kez Kocaeli Yüzme Kulübü tarafından veriliyor.

 

 

 

10 YÜZME ANTRENÖRÜ

 

 

Derince Belediyesi Yüzme Havuzunda yüzme eğitimlerini veren Kocaeli Yüzme Kulübü bünyesinde 10 akademik yüzme antrenörleri görev yapıyor. Kocaeli Yüzme Kulübünde Baş antrenör ve Milli Takım teknik direktörü Naci Karakuş, altyapı ve Milli takım antrenörü Samet Işık önderliğinde Furkan Şaştır, Berkay Batu, Tuğçe Alay, Hakan Sofuoğlu, Salih Kıral, Açelya Öztürk, Sergen Okuşluğ ve Sena Uslu yüzme antrenörü olarak Kocaeli Yüzme Kulübünde yüzme eğitimi veriyor.

 

 

 

FİTNESS’A BÜYÜK İLGİ

 

Derince Belediyesi Yüzme Havuzunda bulunan Bozca Spor Merkezi’nin bir çok farklı  özellikleri bulunuyor. Spor kompleksi olarak birçok spor branşını yapıldığı Spor Merkezinde en çok ilgiyi fitness görüyor. Haftanın 7 günü 15 yaş ve üzeri tüm sporseverlere tecrübeli eğitmenler tarafından  ders veriliyor. Bay ve Bayanların ayrı bir şekilde çalışma imkanları bulunuyor. Çalışmalar  hafta içi sabah 09.00 ile akşam 22.30 saatleri arasında yapılırken ,hafta sonu 10.00 ile 22.00 saatleri arasında gerçekleşiyor. Fitness salonunda üç antrenör görev yapıyor. Fitness salonuna haftanın her günü büyük bir ilgi oluyor. Her yaştan gelip özel eğitim alan sporcular da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.