Kurt, ‘CHP’li vekili tebrik ettim’

Kurt, ‘CHP’li vekili tebrik ettim’

AKP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt, CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay’ın katıldığı bir tv programında yaptığı konuşmadan dolayı...


AKP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt, CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay’ın katıldığı bir tv programında yaptığı konuşmadan dolayı tebrik ettiğini belirterek, “CHP’li vekile twitter atıp kendisine ben bir ak partili yöneticiyim tebrik ediyorum sizi Türkiye'nin bu tarz muhalefete ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

BU TÜR OLAYLAR HOŞ DEĞİL
AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’nın tatilde olması nedeniyle ilçe başkan yardımcısı Hüseyin Kurt görevi yürütüyor. Önceki gün ilçe teşkilatında basın mensuplarıyla bir araya gelen Hüseyin Kurt ülke ve bölge gündemiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Gebze Belediyesi Başkanı Adnan Köşker hakkında devam eden soruşturmayla ilgili olarak Kurt, “Partimizin bu tür olaylarla anılması hoş değil. Bu dedikodular partimize ve belediye başkanımıza karşılık yapılan bir yıpratmadır. Yapılan bu söylentilere halk sandıkta gereken cevabı verecektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.