Küpçü: Timsah gözyaşı döküyorlar

Küpçü: Timsah gözyaşı döküyorlar

 ADD Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Küpçü, ABD emperyalizmine yandaş olanların bugün Mısır ve Suriye’de yaşananlar için timsah gözyaşı dökmelerinin...

 

ADD Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Küpçü, ABD emperyalizmine yandaş olanların bugün Mısır ve Suriye’de yaşananlar için timsah gözyaşı dökmelerinin iki yüzlülük olduğunu vurguladı. Küpçü, “Dün Irak’ta camilerde ibadet eden, günahsız insanları katleden ABD emperyalizmine yandaş olanların, bugün Mısır ve Suriye’de yaşananlar için timsah gözyaşı dökmelere ikiyüzlülüktür” dedi.

Türkiye’nin geleneksel iç ve dış politika ilkesinin, Atatürk’ün ifadesiyle “Yurtta Barış, Dünyada Barış” olduğuna dikkat çeken Mustafa Küpçü, şu görüşlere yer verdi: “Bugün, tüm komşularıyla kavgalı bir Türkiye’nin geleceği karanlıktır. Bölgemizde yaşanacak bir savaş, ülkemiz insanlarını tehlikeye atacak, yoksullaşmamıza neden olacaktır. Türkiye, savaşsız bir çözüm için çaba göstermeli, savaşın yıkımına engel olmalıdır. Küresel düzen, ulus devletlerini parçalayıp, kendisine biat eden işbirlikçi yönetimlerin hâkim olduğu küçük ve güçsüz devletçikler istiyor. Etnik köken, din ve mezhep ayrımı üzerinden yaşanan tüm kavgalar emperyalizme yarıyor. Savaşsız, barış içinde ve bir arada insanca yaşayacağımız bir düzen özlemiyle, yurttaşlarımızı kenetlenmeye çağırıyoruz” diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.