Kum Futbolunda şampiyonlar belli oldu

Kum Futbolunda şampiyonlar belli oldu

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Kum Futbolunda önceki gün sona erdi. Küçük gruplarda Gölcük Karadeniz şampiyon olurken büyük gruplarda ise Carverspor şampiyon oldu.

ZEVKLİ MAÇLAR OYNANDI
Gölcük Belediyesi tarafından organize edilen Değirmendere yaz etkinlikleri Kum Futbolu gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen turnuvada küçüklerde iki grup halinde 12 takım 180 sporcu 14 maç oynadı. Büyük gruplarda ise i 4’erli sekiz grupta 32 takım 224 sporcu 32 maç oynandı. Turnuva final maçları ile sona erdi. Küçük gruplarda Gölcük Karadeniz şampiyon olurken büyük gruplarda ise Carverspor şampiyon oldu. 
KARADENİZ VE CARVERSPOR ŞAMPİYON 
Kum Futbolu turnuvasında üç gün boyunca çekişmeli maçlar oynandı. Turnuvada  küçük gruplarda Gölcük Karadeniz Hisareynspor’u  finalde 3-2 kazanarak şampiyon oldu. Büyük gruplarda ise Carverspor Azat İnşaat’ı 3-1 yenerek şampiyon oldu. Carverspor Gölcük Köy Turnuvalarında da şampiyon olurken bu sezon ikinci kupasını aldı. Karşılaşmada  kıran kırana geçerken orta hakem Cankuç Gönenç müsabakayı iyi yönetti. 
SEZER TEŞEKKÜR ETTİ 
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ‘‘5-6-7 Temmuz tarihleri arasında oynan turnuvaya katılan takımlara ve sporcular tebrik ediyorum. Her sezon geleneksel hale gelen turnuvanın sonunda geldik. Turnuvada miniklerimiz mücadele etmesi ve şampiyon olan Gölcük Karadenizspor’u tebrik ediyorum. Büyük gruplarda ise Carverspor’u da kutluyorum ’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.