Kulaçlar Değirmendere’de atıldı

Kulaçlar Değirmendere’de atıldı

Bu yıl Değirmendere’de 13’üncüsü gerçekleşen Ulusal Açık Su Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda 10 ayrı yaş kategorisinde derece yapan sporculara madalya ve nakdi ödül takdim edildi

kuilaclar-5.jpegkulaclar-1.jpegkulaclar-2.jpgkulaclar-3.jpegkulaclar-4-(2).jpegkulaclar-4.jpeg

13. Gölcük Değirmendere Ulusal Açık Su Türkiye Yüzme Şampiyonası Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği ve

GHSİM Kocaeli İl Müdürlüğü işbirliği ile Değirmendere Çınarlık Meydanı sahilinde gerçekleştirildi. 10 ayrı yaş kategorisinde derece yapan sporculara madalya ve nakdi ödül takdim edildi.

STARTI BİLGİ VERDİ

13. Ulusal Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda masterlar bay ve bayan kategorilerinin başlama startını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, verdi. Verilen startın ardından sporcular kategorilerinde en iyi derecelere ulaşmak için Körfez’in mavi sularında mücadele etti.

GENİŞ KATILIM OLDU

Şampiyonanın ödül töreni ise Değirmendere Vapur İskelesi önünde gerçekleşti. Ödül törenine Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi’nin yanı sıra Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Değirmendere halkı, sporcular ve aileleri eşlik etti.

KAYMAKAM ALTINTAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

10 ayrı kategoride gerçekleşen şampiyonanın madalya takdim töreni öncesi açılış konuşmasını gerçekleştiren Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçen başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi olmak üzere tüm kurumlara ve şampiyonaya katılan sporculara teşekkür etti.

BAHTLARI OLİMPİYAT OLSUN

Altıntaş’ın ardından konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, “Bu sporu yıllardır gerçekleştiren ve her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi Türk sporuna büyük hizmet sunmaya devam ediyor.

Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum. Tüm sporcularımızın yolu açık, bahtları olimpiyat olsun” ifadelerine yer verdi.

EL ELE VEREREK ÇALIŞIYORUZ

Ödül töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi ise,  “Büyükşehir olarak birçok proje ve organizasyonu başta ilçe belediyelerimiz olmak üzere tüm kurumlarımızla el ele vererek birlikte gerçekleştiriyoruz. Körfezimizin en güzel yerlerinden biri olan Değirmendere Sahilimizde bugün yüzme şampiyonamızı gerçekleştirdik. Sıcak havaya rağmen bu anlamlı organizasyonu takip eden sporseverlere ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Tüm katılımcılarımıza Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun selamlarını iletiyorum” şeklinde konuştu.

SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Son olarak ödül töreninde konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “2004 yılında Büyükşehir olmamız ile birlikte başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun ortaya koyduğu samimi irade sonucunda denizimiz bugünkü haline kavuştu. 340 sporcumuz bugün burada yüzdü. Bizlerde böyle güzel organizasyonu kollektif çalışmalarımız ile sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle bu organizasyonumuza emek veren başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

10 KATEGORİDE DÜZENLENDİ

Değirmendere Sahili’nde gerçekleşen şampiyona 10 ayrı kategoride düzenlendi. Yarışlara, 12 ile 66 yaş arasında yüzücüler katıldı.

MADALYALARINI ALDILAR

Tüm kategorilerde yarışların bitmesinin ardından madalya törenine geçildi. Dereceye giren yüzücülere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi ve protokol üyelerinin elinden madalyalarını aldı. Ayrıca tüm kategorilerde bay-bayan gruplarında birinci olanlara500 ile 250 TL arasında, ikinci olanlara 300 ile 150 TL arasında, üçüncü olanlara ise 200 ile 100 TL arasında nakdi ödül verildi. Ayrıca yarışa katılan tüm sporculara tişört ve bone hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.