KULAÇLAR 26 MELEK İÇİN ATILDI

KULAÇLAR 26 MELEK İÇİN ATILDI

  17 Ağustos 1999 depreminde hayatlarını kaybeden 26 minik yüzücünün anısına düzenlenen 26 Melek Yüzme Yarışları, Çenesuyu Yüzme Havuzu’nda...

 

 

17 Ağustos 1999 depreminde hayatlarını kaybeden 26 minik yüzücünün anısına düzenlenen 26 Melek Yüzme Yarışları, Çenesuyu Yüzme Havuzu’nda yapıldı

 

YOĞUN KATILIM 

Marmara Depremi'nde hayatını kaybeden 26 minik yüzücüyü Yüzme İl Temsilciliği unutmuyor. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen '26 Melek Yüzme Yarışları'nın 8.'si yapıldı. Çenesuyu'nda bulunan Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen 26 Melek Yüzme Yarışları'na, il dışından da spor kulüpleri katıldı. 10 spor kulübünden yüzücülerin katıldığı yarışlarda minik kulaçlar birincilik mücadelesi verdi. 

 

ÇEŞİTLİ KATEGORİLER

Minik yüzücüler, 26 meleğin isimlerinin verildiği çeşitli kategorilerde yarıştı. Yarışları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Yüzme İl Temsilcisi Seyfi Kıvılcım, Havuz Amiri Cahit Han ve Gençlik Hizmetleri  Personel Müdürü Bahri Tuğ ile birlikte sporcuların aileleri de takip etti. 

 

ŞEREF MADALYASI VERİLDİ 

26 Melek anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından yarışmaya katılan bütün sporculara şeref madalyası verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gençlik Hizmetleri Personel Müdürü Bahri Tuğ, Havuz Amiri Cahit Han ve Yüzme İl Temsilcisi Seyfi Kıvılcım'da yapmış oldukları hizmetler için şeref plaketlerini aldılar. 

 

ÖNEMLİ OLAN KATILMAK 

Kocaeli Yüzme Kulübü, Kocaeli Olimpik Çınarlı Yüzme Kulübü, Akademi Yüzme Kulübü Kocaeli Gençlik Hizmetleri Yüzme Kulübü, Edirne Gençlik Spor Yüzme Kulübü, Heybeliada Yüzme Kulübü, Osmangazi Belediyesi Yüzme Kulübü, Sakarya Yüzme Kulübü, Deniz Yıldızları Yüzme Kulübü ve Yıldızlar Yüzme Kulübü'nün katılımıyla gerçekleşen 26 Melek Yüzme Yarışlar'da sporcular kazanmaktan çok hayatını kaybeden minik sporcuları anmak için mücadele etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.