‘Kübra bebek açlıktan ölürken, saraylar yapılıyor’

‘Kübra bebek açlıktan ölürken, saraylar yapılıyor’

CHP Genel Başkan Yarımcısı Aykut Erdoğdu, partisinin milletvekili adaylarının tanıtıldığı mitinginde, “Kuvay-ı Milliye Kübra bebek açlıktan ölürken, iktidar 5 milyar dolarlık saraylar yapsın diye bu ülkeyi kurtarmadı.” dedi.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AYKUT ERDOĞDU:

basliksiz-1.gif

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP Darıca İlçe Örgütü’nün ev sahipliğinde Cumhuriyet Meydan’ında düzenlenen, partinin 27. Dönem milletvekili adaylarının tanıtıldığı mitinge katılmak üzere ilimize geldi. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, partinin milletvekili adaylarından; Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Muhip Kanko, Yeşim Akpınar, Ali Güneş, Sezer Nilgün Aydın, Zeynep Çiğdem Cambaz, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, CHP Darıca İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Darıca Gençlik Kolu Başkanı Aydın Işık da mitinge katılan isimler arasındaydı.

BİRİ CANDAN BİRİ CAMDAN

Mitingin açılış konuşmasını yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Muharrem İnce sahici, içten içinden geldiği ve inandığı gibi konuşuyor. Konulara hâkim anlattıkları inandırıcı. Dinleyicileri sıkmıyor, her dakikası heyecanlı. Erdoğan ise Promter’dan okumada ustalaşmış. Düşüncesi ile örtüşüp örtüşmediği anlaşılamıyor. Üslubunu kendisi gibi düşünmeyenleri aşağılayan bir biçimde kullanmaktan çekinmiyor. Biri camdan diğeri candan. Tercih sizin.” dedi. CHP’li Törk’ün ardından CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay da bir konuşma yaparak, “Gittiğimiz her yerde insanlar oyumuz Muharrem İnce’ye, oyumuz CHP’ye diyor. Çünkü CHP kurucu partisi, çimentosu, kimsesizlerin kimsesi, kimin neye nerede ihtiyacı varsa ona koşan bir parti ve bizlerde bu partinin üyeleri, sizler de bu partiye gönül veren destek veren kardeşlerimizsiniz.” dedi.

ADRESİMİZ MUHARREM İNCE’DİR

Mitingde son olarak ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu konuşarak, “Türkiye’de değişimin heyecanı var. 24 Haziran günü Muharrem İnce’yi Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanlığında beraber göreceğiz.  Kuvay-ı Milliye Kübra bebek açlıktan ölürken, iktidar 5 milyar dolarlık saraylar yapsın diye bu ülkeyi kurtarmadı. Kuvay-ı Milliye bu vatanı imtiyazları ile bize bıraktı. Daha mutlu, daha huzurlu, daha kardeşçe, daha eşit, daha özgür daha zengin bir ülkede yaşamak istiyorsak adresiniz Muharrem İnce’dir, adresiniz millet ittifakıdır. ” diye konuştu. Mitingin sonunda milletvekili adayları sahneye davet edilerek partilileri selamladı.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.