Kubilay Şahin, Gölcük’ü hayata döndürdü! “30-28”

Kubilay Şahin, Gölcük’ü hayata döndürdü! “30-28”

İlimizin başarılı bilardocularından, Türkiye Gençler Şampiyonu Kubilay Şahin, 1. Lig’de mücadele eden Gölcük Belediye Spor Kulübü’nün ligde kalmasını sağlayan galibiyete imza attı.

İlimizin başarılı bilardocularından, Türkiye Gençler Şampiyonu Kubilay Şahin, 1. Lig’de mücadele eden Gölcük Belediye Spor Kulübü’nün ligde kalmasını sağlayan galibiyete imza attı. Kubilay Şahin’i İstanbul’dan önemli kulüplerin transfer etmek istediği de öğrenildi.

 ÖLÜM GRUBUNA DÜŞTÜLER

İstanbul’da düzenlenen Türkiye Bilardo Federasyonu Kulüpler Yükselme Ligi’nde mücadele eden Gölcük Belediye Spor Kulübü, Sinop, Eskişehir ile Artvin kulüplerinin yer aldığı ve “Ölüm Grubu” denilen grupta mücadele etti. Kırmızı Siyahlılar, Kubilay Şahin’in son maçtaki galibiyeti ile ligde kalmayı başladı.

 SON İSTEKADA 6 SAYI BİRDEN ALDI

47 şehirden kulüplerin katıldığı dev organizasyonda Kubilay Şahin son maçında rakibi karşısında 24-19 öndeyken, rakibinin 9 sayılık bir üretimi oldu. 28-24 geriye düşen Şahin son istekada 6 sayı birden çekti ve aldığı 30-28’lik galibiyet ile kulübün ligde kalmasını sağladı. 31 yaşındaki bilardocu 1.650’lik isteka ortalaması ile de hayli dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.