KSO sanayi kuruluşlarını ödüllendirecek

KSO sanayi kuruluşlarını ödüllendirecek

Kocaeli Sanayi Odası  başarılı sanayi kuruluşlarını ödüllendirmek amacıyla, 2008 yılından bu yana gerçekleştirdiği “Sektörel Performans Değerlendirme” organizasyonumuzun bu yıl 11.incisini düzenleyecek.

Öncesinde Başkan Ayhan Zeytinoğlu oda binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek bilgilendirmelerde bulundu. Törene TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’da katılması bekleniyor. Öte yandan  son başvuru tarihi 5 Kasım, ödül törenin tarihini ve yeri henüz netlik kazanmadı. Program Hisarcıklıoğlu’nun programına göre şekillenecek. 

AÇIKLAMA YAPTI
Zeytinoğlu şu ifadelere yer verdi: “2015 yılı itibariyle ortaklık yapımızda bir revizyon gerçekleştirip, organizasyonumuzu Marmara Bölgesindeki tüm firmalara açmış ve önce bölgemizdeki kalkınma ajansları sonrada Türkiye Kalite Derneği Kalder’in organizasyonumuza partner olmasıyla son derece güçlü bir yapıya sahip olmuş olduk. Çözüm Ortaklarımız Price Waterhouse Coopers Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. ve Türkiye Kalite Derneği KALDER. Bölgesel Ortaklarımız Marmara Bölgesinde yer alan Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, İstanbul Kalkınma Ajansı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Trakya Kalkınma Ajansı Medya Ortağımız ise; Bloomberg HT’dir.

KATILIMCI SAYISINDA ARTIŞ


2008 ve 2009 yıllarında  sadece Kocaeli bölgesinde 10 sektörde düzenlenen organizasyonumuz 2010 yılı itibari ile  Doğu Marmara’ya açıldı. 2015 yılı itibari ile Marmara Bölgesine açıldı. 2015 yılındaki değişiklik ile il bazında her yıl katılımcı sayısında artış olduğunu görüyoruz. Bu değişiklik sonucu Kocaeli dışında 2015 yılında 7 farklı ilden 2016 ve 2017 yıllarında ise 9 farklı ilden katılım gerçekleşti. Bu yıl da bölgesel ortaklarımız ile Marmara Bölgesi’nden gelecek başvuruların artacağını ve tüm illerden firmaları Kocaeli’nde ağırlayacağımızı düşünüyoruz.

YÜZDE 5 İNDİRİM ALIYOR
Organizasyonumuza Büyük İşletmeler ve KOBİ’ler başvuruyor. Katılımcılar 7 değerlendirme kriteriyle değerlendirilip ödüllendiriliyorlar. Bu kriterler verimlilik, yenilikçilik ve markalaşma, topluma katkı ve çevre, istihdam, çalışanların geliştirilme. Geçtiğimiz yıl ki organizasyonumuzda 12 sektörde  17 sektör ödülü verdik. Ayrıca tüm başvuranlar arasından 1 KOBİ, 1 Büyük Ölçekli Kuruluş olmak üzere 2 firma büyük ödül aldı. 2017 yılında büyük ödülleri KOBİ kategorisinde  AKKAR SİLAH SANAYİ LTD, büyük ölçekli kuruluş kategorisinde  AROMSA BESİN AROMA VE KATKI MADDELERİ SAN. TİC. A.Ş. ödül aldı. Organizasyona katılan firmalara Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı SANTEK’2019 te avantajlı imkânlar sunuyoruz. Katılan her firma m 2 fiyat üzerinden yüzde 5 indirim alıyor. Ödül alan firmaya ise Sektörün Yıldızları Bölümünde ücretsiz alan temin edilecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.