KRAL'IN DÖNÜŞÜ

KRAL'IN DÖNÜŞÜ

Çayırovaspor golcünün kralını aldıİstanbul takımlarının peşinden koştuğu süper golcü Yusuf Bingöl Çayırovaspor’la anlaşmaya vardı. Bir süre...

Çayırovaspor golcünün kralını aldı

İstanbul takımlarının peşinden koştuğu süper golcü Yusuf Bingöl Çayırovaspor’la anlaşmaya vardı. Bir süre önce Gebzespor’un da gündemine gelen deneyimli futbolcu Bölgesel Amatör ligde kalıcı olmayı hedefleyen Çayırovaspor’la el sıkışarak takımla idmanlara başladı.

 

 

SÜPER TRANSFER

 

Çayırovaspor transferde turnayı gözünden vurdu. Daha önce görüştüğü ve anlaşma zemini aradığı Yusuf Bingöl’le el sıkışan Çayırovaspor Ersin Turan’ın boşluğunu süper bir golcüyle doldurmuş oldu. 

Bölgenin en iyi golcüleri arasında gösterilen Yusuf transfer döneminin gözdesi olmuş birçok Bölgesel ve Süper Amatör lig takımlarının transfer listesine girmişti. Kariyeri başarılarla dolu olan deneyimli yıldız bir çok teklifin içinden Bölgesel Amatör lig takımı Çayırovaspor’u tercih ederek kariyerine yepyeni bir sayfa daha ekledi.

 

TUZLASPOR’U SIRTLAMIŞTI

 

İki sezon önce Tuzlaspor’un süper Amatör ligden Bölgesel Amatör lige çıkmasında önemli rol oynayan Yusuf, Bölgesel Amatör ligde de Tuzlaspor’un 3.lige çıkmasında başrol oynamıştı. Başarılı futbolcu kariyerine yeni gol krallıkları ve şampiyonluklar eklemek istediğini ve Çayırovaspor’un buna uygun olduğunu ifade etti. 

 

YUSUF BİNGÖL KİMDİR?

 

1981 yılında Erzurum’da doğumlu olan Yusuf Bingöl, 9 Yaşında Gebzespor altyapısında futbola başladı. Başarılı futbolcu sırasıyla Darıca Gençlerbirliği, Trakyaspor, Darıca Kalespor, Iğdırspor, Bağcılarspor Tuzlaspor, gibi takımların formasını terletti. 2005-2006 sezonunda 3.lig ekiplerinden Iğdırspor’a transfer olarak futbol hayatında profesyonelce yön veren golcü futbolcu ardından Darıca Kalespor’un 3.lig terfilere kalmasında yine golleriyle ön plana çıkmıştı.Başarılı futbolcu son olarak geçen sezon Tuzlaspor’un 3.lige çıktığı kadronun önemli isimlerinden biri olmayı başarmıştı.

 

ÇAYIROVASPOR’A BAŞARILI OLMAK İÇİN GELDİM

Cayırovaspor’un grubunu da değerlendiren Yusuf,” BAL ligi çok kaliteli ve zor bir lig, grubumuzda da çok kaliteli ve hedefi olan takımlar var. Kıran kırana maçlar oynanacak.

Çayırovaspor olarak bizde güçlü rakiplerimize en iyi cevabı sahada vereceğiz. Hafife alınacak bir takım olmadığımız herkes görecek” dedi. Kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ifade eden 

Başarılı futbolcu, Ensar Acar’la birlikte çalışmak tüm futbolcular için büyük bir şans ve son derece kaliteli bir takım oluşturulmuş, bu takımın en önemli parçası olmak istiyorum. Buraya gol atmak, başarılı olmak için geldim. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.