Kral Atıyor Bayramoğluspor Coşuyor

Kral Atıyor Bayramoğluspor Coşuyor

Çenesuyu ve Kullar ağlarına gol yağdıran İdris gözünü Gölcük İdmanyurdu’na çevirdi2 maçta 6 gol atan İdris Zengin Darıca Kale Bayramoğluspor’u...

Çenesuyu ve Kullar ağlarına gol yağdıran İdris gözünü Gölcük İdmanyurdu’na çevirdi

2 maçta 6 gol atan İdris Zengin Darıca Kale Bayramoğluspor’u sırtlıyor. Tecrübeli yıldız attığı akıl dolu gollerle Süper Amatör lige damgasını vuruyor. Fikret Şafak gibi deneyimli yıldızlarda Bayramoğluspor ruhunu ayakta tutan ana unsurlar olarak değerlendirilirken gençlerde verdikleri mücadeleyle alkış topluyor.

 

KALİTE FARKI

Darıca Kale Bayramoğluspor diğer rakipleri gibi ciddi bir çalışma süreci geçirmedi. Apar topar kurulan bir takım, hatır gönül işleriyle sağlanan aile ortamı Bayramoğluspor’u yine bölgede  en çok konuşulan takım konumuna getirdi. Eski Başkan Metin İnan’ın  sahiplenerek destek verdiği sürece İdris Zengin başta olmak üzere Şafak, Fikret gibi yılların tecrübeleri bu oluşumu ayakta tutup, toparlayıcı rol üstleniyor. Maddi koşullarda abartılacak derecede değil, buna rağmen lige fırtına gibi başlayan Darıca Kale Bayramoğluspor tecrübeli yıldızlarının farkıyla rakiplerini kolay geçiyor. Oynanan coşkulu futbol taraflı tarafsız herkesimden taktir topluyor.

 

SIRADA GÖLCÜK VAR

Sezona iki galibiyetle başlayan Darıca Kale Bayramoğluspor grubun 3.haftasında zayıf rakibi Gölcük İdmanyurdu’nu konuk edecek. Son derece formda olan Bayramoğluspor bu karşılaşmayı da kazanıp zirvedeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Bu karşılaşma cumartesi günü Metin Oktay stadında saat: 17.00 de başlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.