Koyun ve Türkel sonunda istifa etti

Koyun ve Türkel sonunda istifa etti

 AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, 12 ilçe başkanıyla bir araya geldi. Toplantı öncesinde belediye başkanlığı isteyen AKPKörfez İlçe Başkanı Engin...

 

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, 12 ilçe başkanıyla bir araya geldi. Toplantı öncesinde belediye başkanlığı isteyen AKPKörfez İlçe Başkanı Engin Koyun ve Karamürsel ilçe başkanı Ahmet Türkel, istifa dilekçelerini il başkanı Mahmut Civelek'e teslim etti. İl başkanı Mahmut Civelek, istifa eden ilçe başkanları Ahmet Türkel ve Engin Koyun'un elinden tutarak başarılar diledi.

 

TÜRKEL CUMA GÜNÜ

Yarın istifa etmeleri beklenen ancak bugün istifalarını veren ilçe başkanlarına diğer ilçe başkanlarından da destek geldi. İstifa dilekçelerinin değerlendirilmesinin ardından Karamürsel ilçe başkanı Ahmet Türkel, 25 Ekim Cuma günü gün içinde aday adaylığı için hazırladığı başvuru dosyasını yerine vekâleten gelecek başkan yardımcısına teslim edecek. 

 

KÖRFEZ'E HERKES DAVETLİ

 

Engin Koyun, başvurusuna il yönetim kurulunu, ilçe başkanlarını ve tüm teşkilatı davet etti. Engin Koyun, başvuru öncesinde ilçe binası önünde bir konuşma yaparak, neden aday adayı olduğunu partililere açıklayacak. Pazartesi gününe kadar görevinde kalacak olan Engin Koyun'un yerine başkan yardımcısı Şaban Aydın vekillik yapacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.