Köylü, 3. Şubesini bugün açıyor

Köylü, 3. Şubesini bugün açıyor

2009 yılında ilk şubesini, Bağdat Caddesi üzerinde manav olarak faaliyete geçiren, Köylü Gıda, 2011 yılında Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde faaliyete...



2009 yılında ilk şubesini, Bağdat Caddesi üzerinde manav olarak faaliyete geçiren, Köylü Gıda, 2011 yılında Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde faaliyete geçirdiği ikinci şubesiyle birlikte manav ve şarküteri grubuyla hizmet kalitesini genişletmeye devam etti.

TAZE VE DOĞAL ÜRÜN KALİTESİYLE SESLENİYOR

Köylü Gıda sektöründe yıllardır emekle ve sevgiyle çalışarak sunduğu hizmeti bir adım daha öne taşıyarak, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri, dürüstlük, güvenilirlik ve kalite standartları çerçevesinde üçüncü şubesini Tatlıkuyu Mahallesinde açıyor. Lokasyonunda en büyük manav ve şarküteri özelliği taşıyacak olan Köylü Süpermarket, yeniyüzüyle “her zaman en tazesi, en lezzetlisi” ilkesini benimseyerek, zengin ürün çeşitliliği ile yenilikler sunuyor. 6 Aralık Cuma günü (bugün) Tatlıkuyu Mahallesi, Ahmet Pempegüllü Bulvarı üzerinde faaliyete geçecek olan Köylü Süpermarket, 3500 civarı ürün çeşiti, 350m² kapalı alanı ve 100m²’lik manav reyonu ile birlikte, bol çeşit şarküteri, yöresel ürünleri, özel yapım köy ekmeği ve günlük tedarikli manavı; gün içerisinde aktif 2 kasa 6 personel ile hizmet kapılarını açıyor. Açılış öncesi dün basın mensuplarıyla bir araya gelen Köylü Süpermarket sahipleri Ömer ve Murat İrtegün açılışa tüm vatandaşları davet ettiklerini belirttiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.