Köylere çıkarma yaptı

Köylere çıkarma yaptı

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet ve beraberindeki CHP’li heyet önceki akşam gerçekleştirdiği programlarda İzmit’in köylerini ziyaret etti.

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, Belediye Meclis üyeleri Veli Beyaztaş, İzmit ilçe Yöneticileri Dalistan Filiz, Mehmet Baştürk, Tavşantepe Mahallesi temsilcisi Bülent Afacan ve eski İl Genel Meclisi üyesi İsmet Kanık birlikte İzmit’in köylerine adeta çıkarma yaptı. CHP’li heyet iki gün süren ziyaret programı kapsamında Hasancık, Kurtdere, Sapakpınar, Süleymaniye, Solaklar, Eseler ve Zeytinburnu Köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP’liler, vatandaşların sorunlarını dinledi.

SORUNLARI DİNLEDİLER

CHP’liler önceki akşam gerçekleştirdiği programlarda köylere adeta çıkarma yaparak hafta sonunu tamamen köylere ayırdı. İki gün boyunca süren ziyaretlerde ilk durak Hasancık Köyü oldu. CHP’li heyet köyde vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek, kendilerine iletilen sorunlar hakkında not aldı. Cuma akşamı sırasıyla Kurtdere, Süleymaniye, Sapakpınar Köylerini de ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Cumartesi akşamı da ziyaretlerine devam eden CHP’li heyet, Solaklar, Eseler, Zeytinburnu Köylerini ziyaret etti.  Gerçekleşen ziyaretler hakkında konuşan CHP Milletvekili Hürriyet, “Köylülerimizin sıkıntılarını dinlemek adına İzmit İlçe Başkanlığımızla birlikte bir program gerçekleştirdik. Köylerimizin sıkıntılarını biliyoruz, ancak bunları vatandaşlarımızın ayaklarına kadar giderek dinlemek CHP olarak bizlerin görevi. Dinlediğimiz bu sıkıntıları çözmek adına gerekli adımları atmak da bizim borcumuzdur. Ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.