Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulmanın odaklanacağı konular bedeniniz,...

 

Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulmanın odaklanacağı konular bedeniniz, hayattan beklentiniz, yetenekleriniz, dış görünümünüz, kişisel istekleriniz üzerinde etkili olacaktır.

Öncelikle fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir, spora başlayabilir, egzersizler yapabilirsiniz. Belki de daha güzel görünmek adına küçük bir operasyon yaptırabilirsiniz. Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal bir takım kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız kişisel bir takım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir, mesleğe dönüştürebilirsiniz. Yalnız ikili ilişkilerde, partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkarabilirsiniz.Yine tutulma sürecinde kendinize yeni elektronik aletler alabilir, elinizdeki elektronikleri değiştirebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için de tutulma ile birlikte yakın çevreniz veya yakın akrabalarınızdan destekler alabilirsiniz.

Bu hafta Venüs/Neptün etkileşimi ile romantik zamanlar oluşturmak için harikadır. Yaratıcı çalışmalar için de aynı şekilde güzel zamandır. Bu hafta başlayan ilişkiler çok romantik ve çok sevgi dolu olacaktır. Rüyaların aşkı gibi bir etki yaratabilir. Bağışlama, affetme, kabul etme ve sevgiyle bir şeyleri tedavi etmek için çok uygundur, arkadaşlar.

Güneş/Satürn etkileşimi ile maddi konularla ilgili gizlilik içinde belki de yatırımlar, birikimler, planlar yapabilirsiniz. Maddi anlamda güzel destekler alabilirsiniz. Kredi almak için harika bir haftadır. Bunun yanı sıra bilinçaltı, psikoloji, ruhsal konular..vb alanlarla ilgili sağlam, güvenilir destekler alabilir, çalışmalar yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.