KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Sevgili Kovalar hep söyledik yine söyleyeceğiz, bu yıl sizin yılınız olacak. Hayatın kendinizi başka bir açıdan görebilmenizi sağlayacağı, farkındalıklarınızın...

Sevgili Kovalar hep söyledik yine söyleyeceğiz, bu yıl sizin yılınız olacak. Hayatın kendinizi başka bir açıdan görebilmenizi sağlayacağı, farkındalıklarınızın artacağı, kendinizle ilgili önemli keşiflerde bulunacağınız bir yıl sizi bekliyor. Aslında hayata dair ilk kararlarınız geçen yıl özellikle yaz döneminde başladı. Bu yıl yaşanacak tutulmalar ile bu konuya dair yenilikler olacaktır. Özellikle Güneş’in komşunuz olan Balık Burcuna geçişi ile hayatı biraz daha akışına bırakıp, yeni kararlar almadan önce biraz zamanın geçmesini bekleyebilirsiniz.

Bu hafta özellikle arkadaşlarınız ile ilgili bazı sorunlar oluşabilir. Hiç fark etmediğiniz duygularınız açığa çıkabilir. Arkadaş çevreniz ile ilgili yeni kararlar verebilirsiniz.

İş hayatınızda çok yoğun ve enerji dolu olduğunuz bir dönemdesiniz. Fakat tüm emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.