KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Bu haftabaşında Dolunaydan aldığınız hassas etkilerle başlayacaksınız sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasında...

Bu haftabaşında Dolunaydan aldığınız hassas etkilerle başlayacaksınız sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasında giderek artan bir gerilim olabilir. Yetişmeye uğraşabilirsiniz. Sizi daha yukarılara taşıyacak insanlarla bir arada olmaya ihtiyacınız var ve bu dönem herkes sizi zorluyor olabilir. Olayları gözünüzde çok fazla büyütmeyin. Bu hafta söz verdiğiniz işlerinizi tamamlamanız gerekecek. Çarşamba günü sosyal çevrenize verdiğiniz sözlerin, konuşmaların üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Bir takım iletişim sıkıntıları yaşarsanız nedenlerini farketmeniz sizin için önemli olacak. Bir yandan da hızlı manevralarınız konuları toparlamanıza yardımcı olabilir. Haftasonu itibarıyla enerjinizi kariyerinize yönlendireceksiniz. Toplumsal konularla, iş ve kariyerinizle ilgili koşturmalarınız ve uğraşılarınız artabilir. Kontrollü ve sağlam ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Pazar günü ise, bazı arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz üzerinizde sıkıntı ve hayalkırıklığı yaratabilir. Herkese değeri kadar vermeyi öğrenmeniz gerekebilir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.