KOÜ Türkiye'nin en iyi 3. üniversitesi

KOÜ Türkiye'nin en iyi 3. üniversitesi

 Kocaeli Sanayi Odası'nın düzenlediği ‘10. İstişare Toplantısı'na katılan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, Kocaeli Üniversitesi'nin...

 

Kocaeli Sanayi Odası'nın düzenlediği ‘10. İstişare Toplantısı'na katılan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, Kocaeli Üniversitesi'nin Türkiye'nin üçüncü büyük üniversitesi olduğunu söyledi.

Kocaeli Sanayi Odası'nda (KSO) ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, organize sanayi bölgeleri başkan ve bölge müdürleri, Kocaeli Üniversitesi öğretim üyeleri ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara ve ekibinin de katıldığı toplantıda konuşan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, Kocaeli Üniversitesi'nde toplam 70 bin öğrencinin var olduğunu vurgulayarak, “Bugün Türkiye'nin üçüncü Büyük Üniversitesi konumundayız” dedi.

 

GELİN BİRLİKTE İŞBİRLİĞİ YAPALIM 

 

70 bin öğrencisi bulunun Kocaeli Üniversitesinin Türkiye'nin üçüncü büyük üniversitesi olduğunu ifade eden Komsuoğlu, amaçlarının en iyi eğitimi veren bir üniversite olmak olduğunu vurguladı. Komsuoğlu, ”Üniversite sanayi işbirliğinde güven çok önemlidir. Öncelikle sanayi ile işbirliğini biz üniversite olarak istiyoruz. Onun için biz sürekli çağrımızı gelin birlikte işbirliği yapalım diyoruz. Bizler Kocaeli Üniversitesi olarak şu anda çok iyi noktadayız. Bunu değerlendirelim” diye konuştu. Kocaeli genelindeki OSB'lerin sorunlarının görüşüldüğü toplantının son bölümünde ise OSB'lerde kurulması planlanan Termik Santral projesindeki gelişmeler görüşüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.