Köşker’den vatandaş memnuniyeti denetimleri

Köşker’den vatandaş memnuniyeti denetimleri

  Çat kapı belediye birimlerini ziyaret ederek denetleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Belediye hizmetlerimizde vatandaş memnuniyetimiz...

 

 

Çat kapı belediye birimlerini ziyaret ederek denetleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Belediye hizmetlerimizde vatandaş memnuniyetimiz olmazsa olmazımız. Bunun için özveriyle çalışan tüm personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

BAŞKAN VATANDAŞA SORUYOR

 

Vatandaşların yoğun olarak uğradığı ve hizmet aldığı birimlere öncelik veren Başkan Köşker, o anda büroda bulunan vatandaşlarla sohbet ediyor. O anda birimde bulunan vatandaşlara hizmet kalitesinden memnun olup olmadıklarını soran Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Belediye hizmetlerimizin ve türlü çalışmanın odağında vatandaşımız var. Büyük bir aile olan belediyemizin her bir ferdi; daha kaliteli hizmet için var gücüyle çalışıyor. Vatandaş odaklı belediye hizmetlerinin daha da kaliteli olabilmesi için personel eğitimlerine ağırlık ve önem veriyoruz. Çağı yakalamak bir adım daha ilerisine belediyemizi taşımak adına bu çalışmaları önemsiyoruz. Vatandaş memnuniyeti olmazsa olmazımız. Bunun için özveriyle çalışan tüm personellerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.