Köşker’den Semerkant’ta hizmet sunumu

Köşker’den Semerkant’ta hizmet sunumu

  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sivil toplum kuruluşları ve derneklere yönelik sürdürdüğü hizmet sunumlarına Semerkant kültür merkeziyle...

 

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sivil toplum kuruluşları ve derneklere yönelik sürdürdüğü hizmet sunumlarına Semerkant kültür merkeziyle devam etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da katıldığı sunumda Başkan Köşker, Gebze’ye kazandırılan hizmetlere ilişkin vatandaşları bilgilendirdi

 

 

GENİŞ KATILIM

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, dernek ziyaretleri ve hizmet paylaşımlarına devam ediyor. 4,5 yıllık icraat döneminde Gebze’ye kazandırılan hizmetler ve hayata geçirilen projeler hakkında sinevizyon eşliğinde sunum gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Semerkant Kültür Merkezi’ne konuk oldu. Bayram öncesi gerçekleştirilen ziyaret ve sunum toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, ilçe yöneticileri, Semerkant yöneticileri, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Ahmet Kisbet, başkan danışmanı Şakir Bitmez, belediye birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HALEL GETİRMEDİK

Sunum öncesi salonu dolduran konuklara bir selamlama konuşması yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu; Kocaeli, Gebze’yi ilmek ilmek, motif motif hizmetlerle donattıklarını dile getirdi.  Başkan Karaosmanoğlu konuşmasını devamında şunları söyledi: “Sizin adınıza kentimizin her noktasına hizmet ediyoruz. Verdiğiniz emanete asla halel getirmedik, yere düşürmedik. Hizmetlerimizin gerçek sahibi ve takipçisi de sizlersiniz.

DENİZİMİZ PIRIL PIRIL

Kocaeli’mize kazandırdığımız arıtma tesislerimizle, atık sular artık denizimize, vadilerimize akıyordu. Hamdolsun bu sorunu bu tesislerimizle kaldırdık. Denizimizi pırıl pırıl yaptık. Gebze Belediye Başkanımız ve ekibimizle sizlere hizmet etmekten ötürü mutluyuz. Sizleri seviyoruz. Gebze Belediye Başkanımıza verdiği güzel hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

DEĞİŞİM SÜRÜYOR

Başkan Karaosmanoğlu’nun ardından sinevizyon eşliğinde sunumuna başlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kente kazandırılan hizmetlere ilişkin vatandaşları bilgilendirdi. “Biz üreticiyiz. Biz belediye başkanıyız. Hizmet üretmekle mükellefiz” diyen Başkan Köşker, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz koordineli işbirliği ve hizmet seferberliğiyle Gebze’mizin kronikleşen sorunları birer birer çözüldü, çözülüyor. Gebze’mizde değişim devam ediyor. Değişimde en büyük destekçimiz, bizlere bu görevi tevdi eden halkımızdır” dedi.

DAHA YAŞANABİLİR GEBZE

Gebze’nin marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini dile getiren Başkan Köşker, “Altyapı ve doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı mahallelerimizde üstyapı ve güzelleştirme çalışmalarımız sürüyor. Üst yapının yanı sıra kentimizi park ve bahçelerle donatıyoruz. 100 yıllık belediye tarihinde 64 park yapılmışken, biz 3,5 yıllık hizmet dönemimize 70’ı aşkın parkı sığdırdık. Çocuklarımızın güven içerisinde oynayabileceği bir tane dahi parkı olmayan mahallelerimiz vardı. Başlattığımız çalışmayla kişi başına düşen yeşil alan oranını 6 metrekareden 16 metrekareye çıkarttık” şeklinde konuştu.

MODERN KAPALI PAZAR

 

Sunumunun devamında Başkan Köşker, kente kazandırılacak yeni projelere ilişkin de bilgi verdi. Başkan Köşker; Gebze’de 25 yıldan bu yana kaldırılamayan Cuma pazarının kaldırılarak yeni ve kapalı Pazar yerini hizmete sokacaklarını dile getirdi. Cuma pazarının kurulduğu Şehit Numan Dede Caddesi’nin esnafın görüşü alınarak trafiğe kapatılacağını ve nostalji tranvayı konulacağını dile getiren Başkan Köşker; Eskiçarşı, Kent meydanı ve cadde arasında ulaşımın sağlanacağını söyledi. Başkan Köşker, sunumunun ardından vatandaşların sorularını da cevaplandırdı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.