Köşker’den Kadir Gecesi Mesajı

Köşker’den Kadir Gecesi Mesajı

 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yayınladığı mesajla hemşehrilerinin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik etti.Kur’an’ı Kerim’in...

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yayınladığı mesajla hemşehrilerinin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

Kur’an’ı Kerim’in indiği gece olan Kadir Gecesi’nin bin aydan daha değerli ve bereketli bir gece olduğunu vurgulayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Böylesine kutsal ve değerli bir gece vesilesiyle hepimiz Kur’an-ı Kerim’i insanlığa bahşeden Rabbimize yaklaşma vesilesi aramalı ve Kur’an’ın aydınlatıcı nuruyla aydınlanarak, Kur’an ahlakını kuşanmaya çalışmalıyız” dedi.

Başkan Köşker mesajında şunları ifade etti:

 

“Kur'an-ı Kerim'in ilk olarak dünya semasına indirildiği Kadir Gecesi en değerli ve feyizli gecedir. Kadir gecesini bu derece değerli ve bereketli kılan kutsal Kitabımız Kur’an’ı Kerim’in tüm insanlığa sunduğu, yol gösterici mesajlarıdır. Bu mesajlar gönlümüze, aklımıza ve davranışlarımıza yansıdığında Kadir Gecesi bizler için bin aydan daha hayırlı, daha değerlidir. Bu geceyi vesile kılıp Kur’an’ı Kerim’in kadir ve kıymetini bilmeli, onu anlamaya ve faziletinden yararlanmaya çalışmalıyız. Dua ve yakarışlarımızda yeryüzünün değişik bölgelerinde zulüm ve haksızlığa uğrayan kardeşlerimizi ve mazlum insanları unutmamalı, İslam aleminin ve tüm insanlığın barış ve huzur içinde yaşaması için dua etmeliyiz. Bu vesileyle hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor,  müminlerin ve tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.