Köşker, tecrübelerini Afgan heyetle paylaştı

Köşker, tecrübelerini Afgan heyetle paylaştı

 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve TİKA işbirliğiyle düzenlenen Yerel Yönetimler Bilgi ve Tecrübe Paylaşım...

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve TİKA işbirliğiyle düzenlenen Yerel Yönetimler Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Programı kapsamında İstanbul’da bulunan Afganistanlı belediye başkanı ve yerel yöneticilere “Yerel Yönetimlerde Mali Yapı ve Etkin Kullanımı” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

GEBZE ÖRNEĞİNİ ANLATTI

 

Kabil şehri 16. Bölge Belediye Başkanı Davud Şinvari ve 15 kişilik yerel yönetim temsilcilerinden oluşan heyete belediyelerde mali yapı ve bütçenin etkin kullanımı üzerine bir sunum yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, seminer sonunda konuk yerel yöneticilerin sorularına tek tek cevap verdi. Belediyelerin şehrin ve halkın ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üreten, halka en yakın kurumlar olduğunu vurgulayan Başkan Köşker, “Belediyelerin etkin ve kaliteli hizmet üretmesi, bütçeyi verimli kullanmasına bağlıdır. Bizler Gebze’de hedeflediğimiz yatırımları gerçekleştirebilmek için öncelikle üç şeye önem verdik. Birincisi tasarruf, ikincisi gelir artırıcı tedbirler ve son olarak da, sürekli halkın içinde gezerek öncelikli hizmet ve yatırımları tespit etmek. Başarıya bu prensipler doğrultusunda çalışmamızın neticesinde ulaştık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.