Köşker projeleri anlattı

Köşker projeleri anlattı

İLÇE DANIŞMA MECLİSİ:  **Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Genişletilmiş Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısı’nda seçim beyannamesinde...

İLÇE DANIŞMA MECLİSİ:

 

 

**Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Genişletilmiş Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısı’nda seçim beyannamesinde verdiği sözleri ve yaptığı projeler hakkında partilileri bilgilendirdi.

 

 

AKP Gebze İlçe Teşkilatı tarafından ‘Genişletilmiş Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısı’ önceki akşam gerçekleştirildi. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve eşi Ragibe Köşker, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut, ilçe kadın kolları başkanı Şenay Şebelli Önder, ilçe gençlik kolları başkanı Ayhan Yılmaz, AKP Kocaeli Eski Milletvekili Eyüp Ayar, AKP Gebze Belediyesi meclis üyeleri ile partililer katıldı.

AKP’DE SİYASET YAPMAK ZORDUR

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda ilk olarak AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar bir konuşma yaparak, “Bu kutsal davada 2001 yılında kuruluşunda yedek üye olarak göreve başladık. Bu kutsal davada kuruluşundan bulunmaktan gurur duyuyorum. 3 aylık görev sürecimizde yoğun bir mesai içerisindeyiz. Görev aldığımız günden beri bu görevin ağır yükünü biliyorduk. AKP’de siyaset yapmak hem çok kolay hem çok zor. Çok kolay çünkü Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. Göreve gelir gelmez mahallelerde yeni yönetim kurulları oluşturduk.

SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ

Bu çalışmayı yaparken teşkilat komisyonu olarak 100 saatlik çalışma sonucunda ortaya çıkan mahalle başkanların kabul ettik. 16 tane mahalle başkanını yeniledik. 6 mahalle başkanımızı da yeniden görevlendirdik. Sandık kurulu çalışmasını tamamladık. Sosyal sorumluluk olarak muhtaç ve yaşlı ailelerimizi ziyaret ediyoruz. 240 STK ve dernek ziyaretlerinde bulunduk. Seçimden seçime değil her zaman halkımızla iç içeyiz. Bugün belediyede hükümette bizden. Belediye bizden olmasaydı vatandaşın sıkıntılarını gideremezdik. Kadın kollarımız her mahallede teşkilatlanmalarını tamamlayarak güzel çalışmalara imza atıyorlar. Teşkilatlar olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz.” dedi.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİN YÜZDE 90’NI YAPTIK

İrfan Ayar’ın konuşmasından sonra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bugün burada seçim beyannamemizdeki verdiğimiz sözleri ve yaptığımız yatırımlarla ilgili olarak sunum yapacağız. Ekibimizle birlikte 24 saat görev başındayız. Yerel hizmetlerde Büyükşehir ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. 2014-2019 seçim beyannamemizdeki sözlerin yüzde 90 gerçekleşti. E-5 Topçular Kavşağı söz verilmemesine rağmen Büyükşehir ile ortaklaşa yaptık. Anibal Kavşağı buna bitti. Kış geldi giriş-çıkış kısımları daha bitmedi. Anibal Kavşağı mayıs ayında tamamen bitecek.

YENİ OTOPARKLAR YAPACAĞIZ

Gebze-Darıca 16 km metro hattı Büyükşehir belediyenin yapacağı en büyük projelerden biri. İhalesi yapıldı 2023 yılında çalışmaya başlayacak. İş Bankası’nın arka tarafına bir otopark daha yapacağız. Şuandaki İmam Hatip Lisesi, Eski devlet hastanesinin karşısı ve meslek lisesinin oraya yeni otoparklar yapacağız. Şehirlerarası otobüs terminali için Kirazpınar Mahallesi’nde yer tahsisi yapıyoruz. Beylikbağı Kültür Merkezi’ni tamamlayarak hizmete açtık. Taş ocaklarına kongre merkezi yapacağız. Olimpik kapalı spor merkezi Yenikent Mahallesi’nde bu sene temeli atılacak. Gebze Mollafenari Mahallesi’ne Gençlik Kampı Merkezi yapacağız.

CUMA PAZARINI TAŞIYACAĞIZ

Beylikbağı ve İstasyon’daki Bilim ve Sanat Merkezleri bitti. Arapçeşme ve Kirazpınar Mahalleleri’ne bilim ve sanat merkezi yapıyoruz. Tatlıkuyu Mahallesi’ndeki kapalı Pazaryeri tamamlandı. Ademyavuz Mahallesi kapalı Pazaryerinin projesi devam ediyor. Kirazpınar’a kapalı pazaryeri için ihaleye çıkıyoruz. Ulus Mahallesi kapalı pazaryeri ihalesi bekleniyor. Mevlana Mahallesi’ne yapacağımız kapalı pazaryerine Cuma Pazarı’nın mayıs veya en geç haziran ayında taşıyacağız. Bu Pazaryerleri bittikten sonra hiçbir sokakta Pazar kurulmayacak. Ziya Fırat Meydanı bitmedi. Sarnıç kurula tabi kurul projeyi onayladıktan sonra proje bitecek. Beylikbağı Meydanı projesinin ihalesine çıkacağız.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.