Köşker Koltuğu Çocuklara Devretti

Köşker Koltuğu Çocuklara Devretti

 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğu çocuklara devretti. Başkan Köşker’in koltuğuna 23...

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğu çocuklara devretti. Başkan Köşker’in koltuğuna 23 Nisan’da Kirazpınar İlkokulu öğrencileri Akın Aksoy ve Zeynep Sarıca oturdu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında başkanlık koltuğunu Kirazpınar İlkokulu öğrencileri Akın Aksoy ve Zeynep Sarıca’ya devretti. Kirazpınar İlkokulu Müdürü M. Emin Akkuş ve sınıf öğretmeni Yonca Yılmaz eşliğinde Başkan Köşker’i makamında ziyaret eden öğrenciler sırayla başkanlık makamını Başkan Köşker’den devraldı. 

Başkanlık makamına oturan öğrenciler, Gebze’nin daha güzel olması için çalışacaklarını ifade etti. Bu güne kadar verdiği hizmetler için Başkan Köşker’e teşekkür eden öğrenciler “Eğitime bizde en az başkanımız kadar hizmet edeceğiz” dedi. 

BAYRAMLARINI KUTLADI

Çocuklara makamını devreden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Sizler bizlerin geleceğisiniz, yarın bu makamların gerçek sahipleri siz olacaksınız. Bu anlamda sizlerin eğitimleri bizler için çok önemli. Gebze Belediyesi olarak eğitime her zaman destek veriyoruz  vermeyi de sürdüreceğiz. Sizlere tavsiyem bir enstrüman çalmayı öğrenin. Bir spor dalıyla ilgilenin ve en az bir yabancı dil bilin “dedi. Çocukların ziyareti Başkan Köşker’le çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile son buldu.  “dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.