Köşker, Gebze’nin gururu Şeymanur’u kutladı

Köşker, Gebze’nin gururu Şeymanur’u kutladı

   SBS’de Türkiye 2.’si olan Gebzeli Şeymanur Tanrıverdi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Şeymanur’u kutlayan...

 

 

 

SBS’de Türkiye 2.’si olan Gebzeli Şeymanur Tanrıverdi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Şeymanur’u kutlayan Köşker, “Şeymanur bu başarısıyla herkese örnek oldu. Bundan sonraki eğitim hayatında da başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

SBS TÜRKİYE 2.’Sİ 

Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’de Türkiye 2.’si olan Gebzeli Şeymanur Tanrıverdi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Ülke genelinde yapılan ve 1 milyon 250 bin öğrencinin başarılı olabilmek için ter döktüğü SBS sınavında Türkiye 2.’si olarak Gebze’nin adını altın harflerle yazdıran Şeymanur Tanrıverdi, Başkan Köşker’e makamında konuk oldu. Babası M. Ali Tanrıverdi ve Anafen Dershaneleri Bağdat Caddesi Şube Müdürü Halil Altınışık ile birlikte makama gelen Şeymanur’u  Başkan Köşker başarısından ötürü kutladı. 

BAŞARISI ÖRNEK OLDU 

Fatih Koleji’nde yüzde 100 burslu okuyacak olan Şeymanur Tanrıverdi’nin başarısının örnek olduğunu vurgulayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Başarısıyla Gebze’mizin adını duyuran göğsümüzü kabartan evladımızı bir kez daha kutlamak isterim. Şeymanur bu başarısıyla herkese örnek oldu. Bundan sonraki eğitim hayatında da başarılarının devamını dilerim” dedi. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.