Köşker çalışmaları yerinde denetledi

Köşker çalışmaları yerinde denetledi

   Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çalışmaların hızla devam ettiği Barış Mahallesi Sosyal Tesisi’nde ve Gebzelilerin hizmetine...

 

 

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çalışmaların hızla devam ettiği Barış Mahallesi Sosyal Tesisi’nde ve Gebzelilerin hizmetine sunulacak olan Eskihisar Macera-Aksiyon Parkı’nda incelmelerde bulundu.

 

Gebze’yi güzelleştirecek ve değer katacak projeleri yakından takip eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Barış Mahallesi’ne hizmet edecek olan ve çalışmaların hızla devam ettiği sosyal tesiste incelemelerde bulundu. Başkan Köşker’e incelemelerinde belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, ilgili birim müdürleri ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. Çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Köşker, önümüzdeki aylarda tamamlanacak olan tesisin, bölgenin birçok ihtiyacını karşılayacağını ve canlılık katacağını ifade etti. Başkan Köşker tesisteki incelemelerinin ardından Barış Mahallesi ve Eskihisar Mahallesini birbirine bağlayan yaya üst geçidini inceledi.

GEBZE MACERAYA HAZIR

Başkan Köşker inceleme turunu, Eskihisar’ı ve Gebze’yi cazibe merkezi haline getirecek olan Macera ve Aksiyon Parkı’nda tamamladı. Son düzenlemelerin yapıldığı Macera ve Aksiyon Parkı’nda incelemelerde bulunan Başkan Köşker, “Projemizin artık sonuna geldik. Bu yaz Gebzeli vatandaşlarımız Macera ve aksiyon Parkının tadını çıkaracaklar” ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.