Korukır imzaya çok yakın

Korukır imzaya çok yakın

Kocaelispor'un yeni teknik direktörü bu hafta belli olacak. Yeşil siyahlı yönetim yeni teknik direktörün ismini bir kaç gün içinde spor kamuoyuna duyurması bekleniyor.

BU HAFTA AÇIKLANACAK
Kocaelispor yönetimi haftalık yaptığı toplantısında transfer yasağı, teknik ekip, iç transfer ve acil yapılacak olan ödemeleri masaya yatırdı. Başkan Hüseyin Üzülmez ve ekibi bu hafta içinde yeni sezonda takımı çalıştıracak teknik adamı belirleyecek. Yeşil siyahlı yönetim yeni teknik direktörün ismini bir kaç gün içinde  spor kamuoyuna duyurması bekleniyor. Yeşil siyahlı yönetim gelecek olan teknik adamın raporuna göre iç ve dış transfere yön verecek.
CAMİA MERAK EDİYOR
Kocaelispor teknik direktörlüğü için İzmitli teknik adam Engin Korukır'ın favori olduğu ve imzaya en yakın isim olduğu öğrenilirken, Ahmet Yıldırım, Cihat Arslan ve Muhammet Özdin'in isimleri gündeme geldi.  Yeşil siyahlı taraftarlar takımına başına hem İzmitli hem de tecrübeli teknik direktörün gelmesini istiyor. Kocaelispor yönetimi yapacağı görüşmelerin ardından kulübün menfaati doğrultusunda en doğru kararı vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.