Körfez’in gururu İlimtepe FK, Başiskele ilçeye gitti

Körfez’in gururu İlimtepe FK, Başiskele ilçeye gitti

Geçtiğimiz sezon BAL’a terfi eden Körfez ilçe temsilcisi İlimtepe FK’nın yarışma hakkını Kullar 1975 Spor Kulübü aldı.

Ekip yeni sezonda İlimtepe Fk Kullar 1975 adıyla Başiskele temsilcisi olarak BAL’da mücadele edecek. Bir yıl sonra faaliyetlerini Kullar 1975 Spor olarak sürdürecek. Geçtiğimiz hafta sonunda yapılan olağanüstü genel kurulda kulübün başkanlığını Fahri Altıntaş üstlendi, yeni yönetim oluşumu sağlandı.
ÖZKAN, GENEL KOORDİNATÖR
İlimtepe FK projesinin mimarlarından Metin Özkan, yeni oluşumda genel koordinatör olarak görev alırken, takımı şampiyon yapan teknik adam Hüseyin Aldırmaz ise alt yapıda görev yapacak. İlimtepe FK Kullar 1975 Spor’un yeni sezondaki teknik direktörü, geçen sezon Kullarspor’u şampiyon yapan Murat Son olacak. Yeni sezonda Kullarspor alt yapı liglerinde faaliyet gösterirken, Süper Lig’de yer almayacak.
YARIN AKŞAM TOPLANTI VAR
Bu anlaşmayla birlikte Başiskele ilçenin BAL’daki temsilci sayısı Doğantepespor ile birlikte ikiye çıktı, Körfez ilçede ise BAL takımı kalmadı. Kullarspor Başkanı Fahri Altıntaş ile İlimtepe FK projesinin mimarı, yeni kulübün genel koordinatörü Metin Özkan yarın akşam düzenleyecekleri basın toplantısında yeni oluşumla ilgili detaylı bilgi aktaracaklar. Kullarspor Tesisleri’nde gerçekleşecek toplantının saati 19.00 olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.