Körfez SK’dan iyi prova: 2-0

Körfez SK’dan iyi prova: 2-0

3.Lig temsilcilerimizden Körfez SK, önceki gün Alikeyköyspor ile sahasında oynadığı hazırlık maçında iyi bir görüntü verdi, Burak’ın ilk yarıdaki golleriyle 2-0 kazandı.

 

 

Yeni sezonda 3.Lig’de mücadele verecek olan Körfez SK, ikinci hazırlık maçını önceki gün Alikeyköyspor ile oynadı. Alparslan Türkeş Stadı’ndaki mücadeleyi Başkan Hamit Maden ile Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın sportif danışmanı Metin Özkan da izledi. Maça iyi başlayan Körfez SK golü bulmakta fazla beklemedi. 15 dakika oynanırken Burak’ın sağ çaprazdan güzel vuruşu ağlarla kucaklaştı. Oyunun kontrolünü elinde tutan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz 43.dakikada farkı ikiye çıkardı. Tahir’in güzel pasıyla hareketlenen Burak kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. İlk yarı 2-0 geçildi.

İKİ GÜN İZİN, SONRA KAMP

 İkinci yarıda her iki takım da fazlaca oyuncu değişikliğine giderken, maçın temposu düştü. Bu yarıda kayda değer pozisyon olmadı. Maç ilk yarıdaki gollerle bitti. Temsilcimiz yine sahasında Pendik ile oynadığı ilk hazırlık maçını 2-1 kaybetmişti. Kırmızı-Beyazlı ekibin ilk maça göre daha derli toplu olduğu gözlendi.  Bu maçla birlikte Körfez SK ilk etap çalışmalarını tamamladı. İki gün izin yapacak olan temsilcimiz yarın kamp için Afyon’a gidecek. İki hafta süreli kampta temsilcimiz 2,5,9-12 ve 15 Ağustos tarihlerinde 5 hazırlık maçı oynayacak. Perşembe günkü ilk maçtaki rakip Gölcükspor olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.