Körfez ilk provayı Doğantepe ile yaptı: 1-2

Körfez ilk provayı Doğantepe ile yaptı: 1-2

Gebzespor’un rakibi  Körfezspor, BAL takımlarından Doğantepespor ile hazırlık maçı yaptı. Kıran kırana geçen karşılaşmada tüm oyuncuların performansları değerlendirildi. Sahadan galip ayrılan taraf ise 2-1’lik skorla Doğantepespor oldu

kagitspor.jpgkorfez---dogantepe.jpgkorfez---dogantepe-3.jpgkorfez-doguantepe-2.jpg

TFF 3.Lig 1.Grup’taki  Körfez Spor önceki gün kBölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden takımlarından Doğantepe Spor ile Alparslan Türkeş Stadı’ndaki hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Tüm oyuncularının maç performanslarını görmek için 90 dakikada 3 farklı on birle sahaya çıkan Körfez Spor karşılaşmadan 2-1’lik skorla mağlup ayrıldı. Yeni transferleri Orhan Şenmemiş ve Abdülkadir Kaba ile oyuna başlayan Doğantepespor ise ilk yarıda kurduğu baskılı oyunu ikinci yarıda sürdüremedi. Kıran kırana geçen mücadelenin sonunda teknik adamlar birbirini tebrik etti ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

A TAKIMA ÇIKACAKLAR

Körfezspor Teknik Direktörü Ömer Faruk Uzuner şöyle konuştu; “Doğantepespor teknik ekibine ve yöneticilerine teşekkür ederim. Güzel bir müsabaka oldu. Oyuncularımızın tamamını görmek için 3 farklı on birle 90 dakika oynadık. 32 oyuncumuza forma şansı verdim. Bilindiği gibi alt yapılarımızı ligden çektik. Oradan 11-12 oyuncuyu A takımla antrenmanlara aldık. Aralarında yeterli gördüğümüz birkaç oyuncu var, A takım kadromuza kazandıracağız, diğerlerine de teşekkür edeceğiz. Onlar da başka yerlerde şans bulup yollarını çizecekler inşallah.

İLK HAZIRLIK MAÇI

5 oyuncumuz gitti, hizmetlerinden dolayı onlara teşekkür ediyoruz. Buna karşın 6 tane geçen yıldan kalan oyuncularımız vardı, onlarla anlaştık, ikinci yarı onlarla devam edeceğiz. Yeni kadromuzla ilk kez hazırlık maçı yaptık. Geçmişten gelen borçlar vardı. Transfer kapalı ve maddi imkansızlıklarımız hat safhada. Buna karşın destek de alamıyoruz. Çok büyük zorluklarla mücadele ediyoruz. Teknik ekip, personel ve futbolcularımız büyük özveri gösteriyor. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sezon başında da söylediğim gibi sonuna kadar mücadele edeceğiz. Acıtasyon yapmak için konuşmuyoruz. Gururlu mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

TRANSFER AÇILABİLİR

Puan durumu ve kadro yapımıza baktığınız zaman kümede kalma şansımız var ve bunun için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Transferi açma gibi bir durum söz konusu olabilir. TFF ile Ziraat Bankası arasındaki çalışma gündemde. Transferi açabilirsek ve bazı oyuncuları takımımıza kazandırabilirsek bize güç katarlar. Bizim lig çok üst düzey futbolculardan oluşan bir lig değil. Sahada güçlü ve iyi olan, daha iyi mücadele eden takım kazanıyor. Kadro yapımızı transferle güçlendirebilirsek 3 puanlık sistemle aradaki puan farkını kapatmak da mümkün. Üst üste kazanacağımız 3-4 maç bizi havaya sokar ve rakiplerimizi tedirgin eder. Açamazsak da mevcut oyuncularımızla son maça kadar mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 2 veya 3 hazırlık maçı daha yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.