Konservatuar yaz kurslarına yoğun ilgi

Konservatuar yaz kurslarına yoğun ilgi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı’nın Eylül ayında yapılacak Konservatuar sınavlarına hazırlık olarak başlattığı ücretsiz yaz kurslarının...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı’nın Eylül ayında yapılacak Konservatuar sınavlarına hazırlık olarak başlattığı ücretsiz yaz kurslarının ikinci kuru 12 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. Yaz kurslarının ikinci etabına 400’ün üzerinde öğrenci kayıt yaptırdı. 1-21 Temmuz arasında gerçekleştirilen birinci kurda ise 330 öğrenci eğitim almıştı. Konservatuar sınavları 14-15 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Konservatuarda yeni eğitim dönemi 23 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

YİNE YOĞUN İLGİ

Büyükşehir Belediyesi’nin kentin tartışmasız en önemli sanat eğitim merkezlerinden biri olan Belediye Konservatuarı’na bu yıl da öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Eylül ayında yapılacak yetenek sınavları için her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz yaz kursları açıldı. Kursların birinci kuru 1-21 Temmuz arasında yapıldı ve bu kura toplam 330 öğrenci katılarak ücretsiz hazırlık kurslarından yararlandı. Hazırlık kurslarının ikinci kuru ise Ramazan Bayramı’ndan hemen sonra, 12 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. İkinci kur dönemi 29 Ağustos Perşembe günü sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.