KONGRE VARMIŞ KİMİN UMRUMDA(!)

KONGRE VARMIŞ KİMİN UMRUMDA(!)

  Tarihinin en karanlık dönemini yaşayan Gebzespor dün resmen çaresizliğin fotoğrafını çizdi. 48. Olağan Genel Kurul’a ne protokol üyeleri,...

 

 

Tarihinin en karanlık dönemini yaşayan Gebzespor dün resmen çaresizliğin fotoğrafını çizdi. 48. Olağan Genel Kurul’a ne protokol üyeleri, nede delegeler katıldı. 3-5 kişinin kendi arasında yaptığı kongrede Gebzespor’un yeni Başkanı Abbas Sır oldu. Taraftarların ağırlıklı olduğu yönetim kurulu bu sezonu feda yılı olarak belirleyecek. Öncelikli olarak futbolcuların peşinat ödemeleri yapılacak. Çeşitli organizasyonlarla kulübün ihtiyaçları karşılanacak. 

 

ABBAS SIR DÖNEMİ

Abbas Sır’ın tek listeyle gittiği Genel Kurula Gebzespor delegesi ilgi göstermedi. Katılım ve Başkan Adayı Abbas Sır’ın 23 olması gereken listesinin  11 kişiden oluşması sıkıntı oluştursa da, tek liste olduğu için divan kuruluna sunulan liste kabul edildi. Ve 48.Genel Kurulun Başkanı Abbas Sır oldu. Son yıllarda Gebzespor ismiyle özdeşleşen Abbas Sır uzun süre yöneticilik yaptığı mor menekşeye Başkan olarak hizmet edecek.

 

 

PROTOKOLÜN UMRUNDA DEĞİL!

Genel Kurula delegelerde ilgisiz kalırken, protokol de katılım göstermedi. İlk kez Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve uzun süre Gebzespor adına kulislerde bulunan KASKF Başkanı Murat Aydın'ın da kongrede yer almaması şaşkınlıkla karşılandı. Protokol adına katılım gösteren tek isim Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak oldu. Takımı haftalar öncesinden kuran Abbas Sır'ın başkan olarak takıma yeni takviyeler de yaparak güçlü bir ekip yapacağı öğrenildi.

 

KONUŞMA DEĞİL İCRAAT YAPMA VAKTİ

Delegelerin ilgi göstermediği kongrede Başkan olan Abbas Sır, “ Elimizden geleni en iyi şekilde yapacağız. Konuşacak çok şey yok. Vaktimiz çok kısıtlı, icraat yapma zamanı” diye konuştu.

 

 

GEBZESPOR YÖNETİM KURULU

 

ABBAS SIR

RECEP AVCI

İSMAİL BULUT

YUSUF ÖZTÜRK

ÜMİT AYDIN

NAİM GÜLHAN

CEVAT SAYAN

SEDAT TOZER

EROL ATEŞ

MUHSİN AKDAĞ

EROL AKALIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.