Kömürcüler OSB kaldırılsın

Kömürcüler OSB kaldırılsın

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatının düzenlediği 19. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Dilovası Kültür Merkezi'nde çok sayıda katılımla gerçekleşti. Danışma meclisinde gündem Kömürcüler OSB'nin kaldırılması oldu.

cemil-yaman-001.jpgmasa.jpgli-toltar.jpg 

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 19. Genişletilmiş İlçe Danışma meclisine yoğun ilgi vardı. Dilovası Kültür Merkezi'nde gerçekleşen danışma meclisine  AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Bingöl Milletvekilimiz Cevdet Yılmaz, Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti Bingöl İl Başkanı M.Hanefi Güler, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İl Başkan Vekili Miktat Aydın, İl yöneticileri Fazıl Korkmaz, İlhan Yıldırım, Arif Aküzüm, Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, Dilovası Belediyesi Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ile çok sayıda partili katıldı.

Akbulut'un ardından İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken, 30 Mart yerel seçimlerinde yine sahada olacaklarını ve Dilovası Belediyesi'nin AK kadrolar ile Dilovası'na hizmet etmeye devam edeceğini belirttiler.

GÜNDEM KÖMÜRCÜLER OSB

 İlçe Başkanı Osman Akbulut'un açılış konuşması gerçekleşti. Akbulut yaptığı konuşmada " Kömürcüler OSB'yle ilgili bizler zaten gerekli adımların atılması için gerekli mücadeleyi yapıyoruz. Valimiz, eski Başbakan Yardımcımız Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Kocaeli Milletvekillerimizle buranın kaldırılması için sürekli istişareler yapıyoruz. İnşallah çalışmalarımız sonuç verecek ve Kömürcüler OSB'yi buradan kaldıracağız."dedi.

Dilovası'nın önemli sorunu olan Kömürcüler OSB'de halkımız için önemli bir sorun teşkil etmektedir. Halkımızın istemediği ve ilçemize zarar veren Kömürcüler OSB'nin hukuki yollarla kaldırılması için gerekli görüşmeleri yapıyoruz. İki mahallemizde önemli sorun teşkil etmektedir. OSB yanında bulunan hastanemiz ve okullarımız ciddi sorun yaşamaktadır. "dedi.

 

YAMAN, “KÖMÜRCÜLERE BİZ İZİN VERMEDİK”

 

Toplantıda konuşan   milletvekili Cemil  Yaman ise şunları söyledi, “Kömürcüler OSB'nin yapılmasına kim izin verdi. Biz mi izin verdik. O matmazel gelip burada konuşuyor. Bizin dönemimizde sanayi alanına bir karış izin vermedik. Dilovası doydu. Çöp deponi alanını kaldıracağız dedik. hemen eylem yapmaya başladılar. Biz zaten kaldırılacak dedik ve kaldırdık. AK Parti kaldırdı. ,Onların böyle bir gücü yok. Yapılacaksa biz yaparız.  

Ve bir kez daha diyoruz. Kömürcüler OSB kaldırılacaksa biz kaldırırız. Kömürcüler OSB çok büyük bir OSB değil. 22 tesis var. Taşınması zor değil. Ancak kazanılmış hakları var. Biz onlara zulüm etmeden konuşarak anlaşarak bu sorunu çözeceğiz. OSB'nin buradan taşınması için ne yapılması gerekiyorsa biz yapacağız. Biraz zaman zaman alacak ama kaldıracağız. Yer seçimi yanlıştır. Bunu her zaman dile getirdim. Biz inanmadığımız şeyleri söylemedik. Yemin olsun ki biz halkımızı aldatmadık. Halkımızı da aldatmayacağız. Halkımız ne isterse onu yapacağız. Biz halkımız bu milletimiz için çalışıyoruz.        

 

Yaman'ın ardından dilek ve temenniler kısmına geçilen toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekilimiz Cevdet Yılmaz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Abdullah Eryarsoy,’da birer konuşma yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.