‘Kömürcüler OSB denizimizi kirletiyor’

‘Kömürcüler OSB denizimizi kirletiyor’

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası’ndaki Kömürcüler OSB’nin sadece havayı değil toprağı ve denizi de kirlettiğini söyledi.

1-039.jpg2-088.jpg

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Kömürcüler OSB’nin denizi nasıl kirlettiği video çekerek gösterdi. Sosyal medya hesabından Kömürcüler OSB’nin kömür tozlu suyunun denize akan görüntülerini çeken CHP’li Aydemir, “Görüntülerde izlediğiniz su Kömürcüler OSB’den gelen sudur. Kömürcüler OSB Dilovası’nda havamızı, derelerimizi kirlettiği yetmedi şimdi de denizimizi kirletiyor. Kömür tozlarının karışması sonucu derelerimiz simsiyah akıyor. Akan bu sular denizimizi simsiyah yapıyor.

KÖMÜRCÜLER OSB GENİŞLİYOR

Kömür tozlu suların denize karıştığı yer ise Tavşancıl Sahili. Yaz mevsiminden dolayı bunalan vatandaşlarımızın serinlemek için denize girdiği yer. Görüntülerde de gördüğünüz gibi çocuklar o suların aktığı sahilde oyun oynuyorlar. Yetkilileri sizlerin aracılığıyla bir kez daha uyarmak istiyorum. Bu duruma biran önce el atılsın. Kömürcüler OSB Dilovası’nda havamızı, sularımızı kirlettiği yetmiyormuş gibi şimdi de denizimizi kirletiyor. Sözde kaldırılacağı söylenen Kömürcüler OSB’nin her geçen alanının genişlediği görüyoruz.” dedi.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.