KOGACE yönetimi toplanamadı

KOGACE yönetimi toplanamadı

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti KOGACE, daha önce karar alıp duyurduğu olağanüstü yönetim kurulu toplantısını yapamadı.

29 Ağustos’ta toplanma kararı alan cemiyet yönetimi, Başkan ve çoğunluğun olmaması sebebi ile toplanamayınca, 6 Ağustos 2018 tarihinde toplanan yönetim kurulunun 29.06.2018 tarihinde Kocaeli Basın Müzesi’nde yapılması gereken olağanüstü yönetim toplantısı ve alınması beklenen Olağanüstü Genel Kurul kararı da alınamamış oldu.
6 YÖNETİCİ HAZIR BULUNDU
29 Ağustos tarihinde belirlenen yönetim toplantısı için cemiyet başkanvekili Hakan Süer, Ulaş Tekin, Emre Tuncay, Zeynep Kübra Özçiçek, Şengül Oymak Azbay ve Kadriye Kardemir toplantının yapılacağı mekanda hazır bulundular. Başkan Çetin Gürol ve mazeret bildirmeyen diğer yönetim kurulu üyelerinin toplantı için hazır bulunmadıkları tutanakla kayıt altına alındığı, başkan Çetin Gürol’un telefonla arandığı ve mesaj kaydı bırakıldığı da bu tutanağa eklendiği öğrenildi. 
KARAR DEFTERİ ORTADA YOK
Öte yandan uzun bir süredir cemiyet karar defterinin nerede tutulduğu belirsizliğini korurken, yasa gereği karar defterinin dernek binası olarak adı geçen Basın Müzesi’nde olması gerektiği ancak burada olmadığı belirtildi.
Defterin olmaması sonucu hiçbir kararın deftere yazılamadığı bunun da cemiyetin çalışamaz hale getirilmek istendiği belirtildi. Bu tür engellemelerin cemiyetin güç kaybetmesine sebep olduğunu belirten, cemiyet yönetim kurulu üyeleri bir an önce başkan Gürol’un cemiyetin önün açması ve işlevliğinin yeniden kazanması için , genel kurul kararının bir an önce alınmasını istiyorlar. Tartışmaların, polemiklerin ve vurdumduymazlığın had safhada olduğu KOGACE’de önümüzdeki günlerde ne gibi gelişmeler yaşanacağı da şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.